SalesOnly löytää parhaille työnantajille parhaat myyjät. Elämme ja hengitämme myyntiä joka päivä ympäri vuoden.

Myynti on yksi vaikeimmin rekrytoitavista tehtäväalueista. Samalla se on kuitenkin ratkaisevassa asemassa yrityksen menestyksen kannalta. SalesOnlyn menestys perustuu liiketoiminnan tuntemukseen ja Pohjoismaiden suurimpaan myyntialan työnhakijaverkostoon.

Tehtävämme on löytää parhaille työnantajille parhaat myyjät. Molemmat osapuolet haluavat solmia arvokkaan ja mieluusti pitkäaikaisen suhteen. Haasteita on paljon ja siksi haluamme, että kaikilla työntekijöillämme on pitkä kokemus myyntityöstä. Meillä on ammattitaitoa ja vankkaa osaamista sekä myynnistä että rekrytoinnista.

LIIKETOIMINTAOSAAMINEN

Meillä on liiketoiminnan ammattitaitoa ja vankkaa osaamista sekä myynnistä että rekrytoinnista ja löydämme parhaat hakijat kasvattamaan ja kehittämään asiakkaidemme liiketoiminnan kannattavuutta. Samalla tarjoamme hakijoillemme heille parhaiten sopivia uramahdollisuuksia nopeasti muuttuvilla työmarkkinoilla.

80% ASIAKKAISTA KÄYTTÄÄ PALVELUJAMME UUDELLEEN

Olemme tehneet 1750 rekrytointia 500 pohjoismaiselle yritykselle, ja 80 % asiakkaistamme käyttää palvelujamme uudelleen. Se on paras todiste työmme laadusta. SalesOnlyn rakentamiseksi tekemämme työ on tuottanut tulosta, ja siitä ovat hyötyneet etenkin asiakkaamme ja työnhakijat!

Lue miten autoimme Distence Oy:tä liiketoiminnan kasvussa.

REKRYTOINTI JA KEHITTÄMINEN

Vuosien mittaan roolimme on myös muuttunut enemmän neuvoa-antavaksi. Autamme yrityksiä kehittämään myyntiorganisaatioitaan. Yksi esimerkki on HP:n puolesta hoitamamme toimeksianto, jossa rekrytoimme 10 henkilöä aivan uuteen myyntiorganisaatioon.

30 TYÖNTEKIJÄÄ KOLMESSA MAASSA

Kun yritys perustettiin vuonna 2010, työntekijöitä oli neljä. Vuoden 2014 aikana yrityksemme kasvoi 33 %:lla ja kasvu jatkuu. Yrityksellä on nykyisellään 30 työntekijää Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. Nämä työntekijät elävät ja hengittävät myyntiä joka päivä ympäri vuoden Tukholman, Göteborgin, Malmön, Kööpenhaminan ja Helsingin toimistoissamme. Kuulumme laajenevaan Wise Group -henkilöstöpalvelukonserniin, ja olemme myynnin ja liiketoiminnan tutkimusta harjoittavan ProSalesin liikekumppani.

Haluatko palkata henkilökuntaa? Ota meihin yhteyttä tästä.

Kova työ

2010

Yritys aloittaa toimintansa elokuussa Wise Groupin Tukholman toimistossa neljän työntekijän voimin.

Intohimo

2011

Henkilöstömme Tukholmassa kasvaa 16 työntekijään ja avaamme toimistot Göteborgissa ja Malmössa.

Ilo

2012

Nyt SalesOnlyn tiimissä on jo 23 henkeä ja kasvamme 69%. Meistä tulee Wise Groupin ”Vuoden kasvuyritys”.

Osaaminen

2013

Avaamme toimiston Kööpenhaminassa. Osaamisen kehittäminen on keskeinen osa toimintaamme ja roolimme asiakkaiden suuntaan muuttuu yhä konsultoivemmaksi.

Laatu

2014

Kasvamme 33% ja meidät valitaan toistamiseen konsernin vuoden kasvuyritykseksi.

Rohkeus

2015

Olemme partnerina ProSales’in vuotuisessa myyntikonferenssissa yhdessä asiakkaamme Hewlett Packardin kanssa.

Pätevyys

2016

Toimistomme Helsingissä avataan. Kasvumme jatkuu ja meitä on jo yli 30 asiantuntijaa kolmessa maassa.