SalesOnlylla on Pohjoismaiden laajin myynnin rekrytointiverkosto, joka kattaa 38 000 myyjää ja myyntipäällikköä. Elämme ja hengitämme myyntiä. 80 % asiakkaistamme käyttää palvelujamme uudelleen.

Onko yritykselläsi tarvittavat myyntiresurssit ja -taidot – ei vain nyt, vaan myös lähitulevaisuudessa? Jos ei, olet tullut oikeaan paikkaan. Me olemme myyntirekrytoinnin asiantuntijoita ja rakastamme työtämme.

TARJOAMME SINULLE

  • Asiantuntevaa neuvontaa siitä, miten myynnin avulla voit varmistaa pitkän aikavälin kannattavuuden.
  • Erityisosaamista myyntiorganisaation kehittämisestä osana yrityksen strategiaa ja tavoitteita.
  • Yhteistyökumppanin, jolla on vankka kokemus myyntirekrytoinneista: yli 1750 rekrytointitoimeksiantoa yli 500 asiakkaalle.
  • Pohjoismaisen verkoston myynnin osaajia sekä myyntiin orientoituneita yrityksiä ja organisaatioita

yhteistyö ja läpinäkyvyys

Kaikki onnistuneet rekrytoinnit perustuvat avoimeen yhteistyöhön. Sekä me että asiakkaamme tiedämme, että myynti on kannattavan liiketoiminnan peruspilari. Siksi kaikilla SalesOnlyn työntekijöillä on myyntikokemusta. Erikoisosaaminen on tärkeä syy siihen, että tuloksemme ovat niin hyviä.

YRITYKSESI TARPEET RATKAISEVAT

Toimintamme perustana ovat aina sinun tarpeesi ja yrityksesi tarpeet. Neuvomme sinua siinä, mitä osaamista ja ominaisuuksia tulevalla kollegallasi tulee olla riippumatta siitä, onko kyseessä yksittäinen rekrytointi tai kokonaisen uuden myyntiorganisaation rakentaminen.

TIETOA SALESONLYSTA

SalesOnly on myyntiin erikoistunut yritys, joka rekrytoi kaikille toimialoille Pohjoismaissa. Yrityksellämme on toimintaa Helsingissä, Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä ja Kööpenhaminassa. Elämme ja hengitämme myyntiä joka päivä. Olemme itsekin myynnin ammattilaisia ja tunnistamme nopeasti tarpeenne ja löydämme yhdessä tarpeisiin soveltuvan ratkaisun.

REKRYTOINTIPROSESSIMME JA ASIAKKAAMME

Lue lisää rekrytointiprosessistamme ja siitä, miten varmistamme valitsemiemme hakijoiden osaamisen ja soveltuvuuden yritykseenne. Voit myös tutustua toteuttamiimme asiakastoimeksiantoihin. Lisätietoa SalesOnlysta löydät täältä

Ota yhteyttä, niin avataan keskustelu.
christian-svartvit

asiakkamme

Kaikki 500 pohjoismaista asiakastamme tietää, että myynti on menestyksen perusta.

Lue lisää!

vill_du_anstalla

prosessimme

Hyvä rekrytointi perustuu asiakkaiden liiketoiminnallisten tavoitteiden tuntemukseen.

Lue lisää!