Piiripäällikkö, Länsi-Suomi

Tarkett on valmistanut lattioita Pohjoismaissa vuodesta 1886 lähtien ja tarjoaa markkinajohtajana lattian- ja seinänpäällysteitä koteihin sekä kokonaisratkaisuja julkisiin tiloihin. Yrityksellä on laaja valikoima puu-, muovi-, laminaatti-, linoleumi- ja tekstiililattioita, märkätilojen lattian- ja seinäpäällysteitä sekä sisätilojen urheilulattioita. Suomessa 25 henkilöä työllistävällä Tarkettilla on maailmanlaajuisesti n. 12 000 työntekijää, yli 100 maassa sekä 34 tuotantolaitosta. Yritys on yksi maailman suurimmista lattiavalmistajista: Tarkett myy päivittäin noin 1,3 miljoonaa neliömetriä lattiaa ja vuonna 2016 Tarkettin liikevaihto oli 2,7 miljardia euroa.

Tarkettin liikeideana on tuoda markkinoille innovatiivisia, inspiroivia ja yleistä viihtyvyyttä lisääviä tuotteita. Tuotekehityksessä on huomioitu kauniin designin lisäksi ratkaisujen ympäristöystävällisyys ja taloudellisuus koko pitkän elinkaaren ajan. Pitkäjänteinen asiakasyhteistyö, ympäristövastuu ja henkilöstön hyvinvointi ovat avainasemassa Tarkettin yrityskulttuurissa. Yrityksen sisäinen henki rohkaisee henkilöstön innovatiivisuutta ja kasvattaa henkilöstön yhteishenkeä tulosten saavuttamiseksi.

Pitkään ja ansiokkaasti Tarkettia palvellut Länsi-Suomen edustaja jää ansaitsemalleen eläkkeelle ja Tarkett hakee nyt vahvistusta näihin suuriin saappaisiin. Tarkett tarjoaa myynnin ammattilaiselle haastavan ja palkitsevan työtilaisuuden maailman johtavan lattianpäällystevalmistajan tuotteiden parissa, asiantuntevien kollegoiden tukemana.

Etsimme Piiripäällikköä Länsi-Suomeen

Haluatko edustaa Tarkettin laadukasta brändiä, vahvistaa Tarkettin markkina-asemaa ja kasvattaa myyntiä ja asiakaskuntaa omalla myyntialueellasi?

Etsimme motivoitunutta, eteenpäin pyrkivää ja myyntipalon omaavaa tiimipelaajaa kokonaisvaltaisten lattiaratkaisujen myyntiin Länsi-Suomen alueelle.

Tehtävänkuva on laaja, sisältäen mm. paikallisten myyntisuunnitelmien laatimista, alueen uusien myyntimahdollisuuksien kartoittamista sekä pitkäaikaisten asiakassuhteiden kehittämistä arkkitehtien, suunnittelijoiden, rakennuttajien ja urakoitsijoiden kanssa. Työnkuvaasi kuuluu myös yhteistyö vähittäiskauppa-asiakkuuksien kanssa Länsi-Suomen alueella ja tuotteidemme näkyvyydestä ja menekinedistämistoimenpiteistä vastaaminen alueesi myyntipisteissä.

Leijonanosa arjestasi on ”kädet savessa” tekemistä yhdessä muun myyntitiimin ja asiakkaidesi kanssa. Kehität ja syvennät asiakassuhteita proaktiivisesti sekä nykyisten että uusien asiakkuuksien parissa ja teet jatkuvaa yhteistyötä niin organisaation sisällä kuin ulkoisissa sidosryhmissä.

Tarkettilaisten yhteishenkeä Suomessa lujittaa kulttuuri, jossa yhdistyvät asiakaskeskeinen tavoitteellisuus, tinkimätön työmoraali, vastuuntuntoisuus, työkaverin auttaminen kaikissa tilanteissa ja huumori.

Yhteiset arvot ja vilpitön mielenkiinto tehtävää kohtaan ovat erinomainen lähtökohta yhteistyölle. Tehtävässä menestymistä vauhdittavat myös:

  • Relevantti työkokemus myynnistä (rakennuttamisen ja vähittäiskaupan verkostoista plussaa)
  • Järjestelmällinen, positiivinen sekä pitkäjänteinen asenne myyntiä kohtaan
  • Sisäinen palo kaupankäyntiin ja tulossuuntautuneisuus
  • Sujuvuus suullisessa ja kirjallisessa viestinnässä niin suomeksi kuin ruotsiksi
  • Asiakaslähtöisyys: Niin tarpeiden, kuin tyytyväisyyden näkökulmista
  • Kokemus digitaalisten työkalujen hyödyntämisestä myynnissä
  • Tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus

Kiinnostuitko?

Kerro sinä puolestasi meille kuka olet, mistä tulet ja miksi sinä olisit oikea henkilö Tarkettin piiripäällikön positioon.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat SalesOnly Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Hänniseltä: 040 680 3211.

Toimitathan hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta!

JOHANNA HÄNNINEN ON SAIRASLOMALLA, JOS LISÄKYSYMYKSIÄ ILMENEE NIIN OTA YHTEYTTÄ RESEARCHER VILMAAN NUMERON 0400 527548 KAUTTA.

 

Kontaktihenkilö

Johanna Hänninen

Recruitment Consultant
Helsinki
+358 406 803 211