AV-palveluiden myyntipäällikkö

Suomen Videoviestintä SVV Oy on audiovisuaaliseen esitystekniikkaan erikoistunut Suomen Messut konsernin tytäryhtiö. Toteutamme AV-palveluja alkaen pienistä messuosastoista aina suuriin kansainvälisiin huippukokouksiin. SVV on perustettu 1997 ja palveluksessamme on 25 alan ammattilaista.

Etsimme nyt joukkoomme

Audiovisuaalisten palveluiden myyntipäällikköä

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän messujen, kongressien ja erilaisten tapahtumien parissa.

Tehtävässäsi vastaat audiovisuaalisten palveluiden myynnistä, koordinoinnista sekä yhteistyöstä tuotannon kanssa. Asiakkaita ovat näytteilleasettajat, tapahtumien ja tilaisuuksien järjestäjät sekä Helsingin Messukeskuksen sisäiset tapahtumatiimit. Työsi on ratkaisumyyntiä, jossa vastaat sinulle nimettyjen tapahtumakokonaisuuksien av-palveluiden myynnistä aina tarjousneuvotteluista projektin toteutuksesta laskutukseen.

Olet yhteistyökykyinen ja myyntihenkinen. Sinulla on kykyä ja halua itsenäiseen työskentelyyn, vastuullista asennetta, intoa tarttua uusiin asioihin sekä hyvät projektinhallintataidot. Messu- ja tapahtuma-alan tunteminen tai kokemus av-alalta on etu. Koulutustaustaksi sopii esim. amk-tutkinto. Työssäsi tarvitset englantia, muu kielitaito on eduksi.

Arvostamme innostavaa ja iloista asennetta. Otat vastuun omasta työstäsi ja samalla myös vastuun asiakkaidemme onnistumisesta. Olet rohkea uudistuja ja haluat oppia uutta. Kykenet myös kestämään paineita välillä tiukoissakin aikatauluissa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän mukavassa ja kokeneessa tiimissä. Saat ammattitaitoisen tiimin tuen sekä mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisessä ympäristössä. Pääset osalliseksi konsernin tehokkaista työkaluista ja henkilökuntaeduista.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme SalesOnlyn konsultti Johanna Hänninen numerossa 040 680 3211.

Odotamme hakemustasi 28.12.2018 mennessä. Alamme kuitenkin lukea heti hakemuksia läpi, joten lähetä CV:si alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian.

JOHANNA HÄNNINEN ON SAIRASLOMALLA, JOS LISÄKYSYMYKSIÄ ILMENEE NIIN OTA YHTEYTTÄ RESEARCHER VILMAAN NUMEROSTA 0400 527548.

 

Kontaktihenkilö

Johanna Hänninen

Recruitment Consultant
Helsinki
+358 406 803 211