Account Manager

Atea on Pohjois-Euroopan johtava it-infrastruktuuritoimittaja, joka tekee läheistä yhteistyötä maailman johtavien ICT-teknologiatoimittajien kanssa. Tärkein tehtävämme on rakentaa Suomea tietotekniikalla. Liity ammattimaiseen joukkoomme!

ACCOUNT MANAGER, VANTAA

Oletko urasi alkuvaiheessa oleva IT-alasta innostuva myyjä? Haluatko kasvaa myynnin ammattilaiseksi asiantuntevien kollegoiden tukemana? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme kollega!

Etsimme Account Manageria Mid Market -tiimiin. Tässä tehtävässä pääset kehittymään urallasi myynnin parissa. Työskentelet Vantaan toimipisteeltä käsin, osana Metropolitan Accounts -yksikön osaavaa porukkaa.

Tehtävässä myyt kokonaisvaltaisia tietoteknisiä palveluita nimetyille ja uusille asiakkaille. Olet läheisessä yhteistyössä tiimisi sekä Atean muiden sidosryhmien kanssa. Kartoitat uusia myynnin mahdollisuuksia, osallistut myyntitapaamisiin ja hoidat asiakkuuksia oma-aloitteisesti ja asiakaslähtöisesti. Työsi onnistuminen mitataan henkilökohtaisesta myyntituloksestasi.

Halu kehittyä alan ammattilaisena ja vahva draivi edistää myyntiä ovat jo erinomainen lähtökohta tehtävään. Etsimme henkilöä, jolla on vahva halu oppia IT-alan huipuksi! Toivommekin siksi, että persoonasi tukee tätä ja olet oikealla asenteella varustettu tiimipelaaja, joka ei pelkää haasteita.

Sen lisäksi plussaa on se, että

  • sinulle on jo kertynyt muutaman vuoden kokemus tietotekniikan myynnistä
  • ymmärrät tietoteknisiä palveluita, mm. pilvipohjaisia Microsoft-teknologiaa
  • kommunikoit taitavasti niin suomen kuin englannin kielellä
  • koulutuksesi tukee tehtävää

Mitä tarjoamme?

Atealla pääset työskentelemään roolista riippumatta alan kärkihankkeiden ja huippuasiantuntijoiden parissa. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut, modernit työvälineet sekä joustavan työilmapiirin, joiden avulla sinun on helppo yhdistää työ ja vapaa-aika mutkattomasti. Tukenasi sinulla on joukko Atean konsultteja ja ratkaisuarkkitehteja, kattava perehdytys ja kannustava työilmapiiri.

Tunnistitko itsesi tehtäväkuvauksesta?

Jos koet sopivasi tähän työtehtävään, haluamme kuulla sinusta! Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnly:n rekrytointikonsultti Mikko Törnin kanssa. Jos lisäkysymyksiä ilmenee tai haluat keskustella siitä, miten taustasi tähän tehtävään sopisi, ota yhteyttä Mikkoon 040 185 0303.

Jätä CV:si hakemuksineen ja palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian.

Kontaktihenkilö

Mikko Törni

Country Manager - Finland
Helsinki
+358 401 850 303