Inside Sales

TKM TTT Finland Oy on yksi maailman johtavista raskaan puunjalostusteollisuuden terien valmistajista. Valmistamme teriä ja koneenosia kaikkiin puuta leikkaaviin koneisiin, sekä tarjoamme tuotteisiimme liittyviä räätälöityjä huolto- ja kokonaispalveluja. Lue lisää toiminnastamme sekä tutustu päätuotteisiimme.

Inside Sales, Akaa

Akaan myyntitiimimme on vailla kahta Inside Sales myyntikoordinaattoria vahvistamaan ja tukemaan myyntitimiämme. Haluamme tarjota kahdelle proaktiiviselle ja kunnianhimoiselle henkilölle mahdollisuutta kasvaa yrityksessämme teknisen myynnin huipuiksi. Tavoitteenamme on, että meillä sinusta kehittyy teräalan ammattilainen osaavien ja kannustavien kollegojen tuen avulla. 

Avoimet tehtävät ovat paperiteollisuuden ja puunjalostuksen myyntitiimissä. Toimit tärkeänä tukena myyntitiimille ja päiväsi kuluvat monipuolisten tehtävien parissa myyntiprosessin eri vaiheissa mm. tarjousten laatimisessa, projektinhallinnassa ja sisäisten myyntiprosessien kehittämisessä. Olet läheisessä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa. Pääset koordinoimaan myyntiprosessin eri vaiheita ja kehittymään itsekin myynnin ammattilaiseksi.

Profiilisi

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alalta tai myynnistä, vaan ennen kaikkea odotamme mielenkiintoa tehtävää kohtaan ja oikeanlaista asennetta! Etsimällämme henkilöllä on intoa oppia uutta ja kehittyä alan ammattilaiseksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös, että

  • kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin, muut kielet kuten venäjä ja espanja ovat plussaa
  • työtavoiltasi olet järjestelmällinen, asiakaslähtöinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn
  • asenteeltasi olet proaktiivinen ja positiivinen tiimipelaaja

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta kehittyä alan ammattilaiseksi monipuolisessa tehtävässä laatutuotteiden ja mukavien kollegoiden parissa. Sen lisäksi tarjoamme työtä vakavaraisessa ja arvostetussa kansainvälisessä yrityksessä, jossa huolehditaan työntekijöistä mm. motivoivan palkkauksen, perehdytyksen ja henkilöstöetujen avulla.

Kiinnostuitko – liity joukkoomme!

Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnly Oy:n rekrytointikonsultti Mikko Törnin kanssa, mutta työsopimus tehdään normaaliin tapaan TKM TTT:n kanssa. Mikko vastaa mielellään tehtävään liittyviin kysymyksiin numeron 040 185 0303 kautta.

Hakuaika tehtävään päättyy 28.2. Aloitamme kuitenkin käymään hakemuksia läpi heti, joten lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta.

Kerro siis meille, miksi juuri sinä olisit etsimämme kollega!

Kontaktihenkilö

Mikko Törni

Country Manager - Finland
Helsinki
+358 401 850 303