Rekrytointikonsultti

Nyt hyvät tyypit hereille! SalesOnly kasvaa ja etsimme huipputyyppiä liittymään iloiseen joukkioomme. Jos myynti on toinen nimesi eikä rekrytointiala aiheuta sinulle unettomia öitä, saatat olla etsimämme työkaveri!

Osana Wise Groupia SalesOnly lukeutuu pohjoismaiden johtaviin HR-taloihin ja tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden hypätä mukaan rekrytointimaailman terävimpään kärkeen. Meillä pääset mukaan rakentamaan myynnin tulevaisuutta ja samalla kehittymään myynnin rekrytointien arvostetuksi huippuosaajaksi alan johtavassa konsulttitalossa.

Toimenkuvasi on etsiä, kontaktoida, neuvotella ja klousata omat toimeksiantosi. Tukenasi sinulla on rautaisella ammattitaidolla varustetut kollegat, pienen toimiston joustavuus sekä suuren konsernin voimavarat. Menestyksekkäästi tästä työstä suoriudut, jos sinulle on kertynyt jo useampi vuosi kokemusta B2B myynnistä, etkä pelkää toimia itsenäisesti. Loistavien kollegojen lisäksi, tässä työssä sinua auttaa hyvät verkostot sekä työtä pelkäämätön asenne, hyvä fiilis, vahva tiimihenkisyys ja aito halua auttaa asiakkaita. Työssäsi tarvitset sujuvaa suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa.

Älä missaa elämäsi mahdollisuutta työskennellä hauskassa ja tehokkaassa työyhteisössä, jossa töitä tehdään tosissaan, pilkettä silmäkulmassa unohtamatta! Jos uskot olevasi seuraava kappale SalesOnlyn menestystarinassa, hae paikkaa jo tänään!

 

 

Kontaktihenkilö

Mikko Törni

Country Manager - Finland
Helsinki
+358 401 850 303