Sales & Business Development

Oletko itsenäisestä työstä ja haasteista syttyvä kokenut myynnin asiantuntija? Innostutko kaupan tekemisestä ja asiakassuhteiden kehittämisestä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme osaaja!

Roolisi:

Tehtäväsi on edistää Bring Frigon myyntiä maan laajuisesti ja hakea aktiivisesti uusia mahdollisuuksia. Työsi koostuu sekä uusasiakashankinnasta että lisämyynnistä lämpötilasäädellyn logistiikan osalta. Autat olemassa olevia asiakkaitamme ja tunnistat uutta potentiaalia alati verkostojasi kasvattaen. Meillä pääset työskentelemään osaavien kollegoiden kanssa Suomessa ja pohjoismaisella tasolla.

Ketä etsimme?

Hakemamme henkilö on hyvä luomaan suhteita ja ymmärtää, että myynti ja palvelu kulkevat käsi kädessä. Tunnistat parannusmahdollisuuksia, esität ideoita ja teet työsi itsenäisesti ja järjestelmällisesti.

Tavoitteenamme on olla elintarvikealan logistiikkapalveluiden kärkinimi ja siksi arvostamme aiempaa kokemusta elintarvikesektorilta. Toivomme sinun perehtyneen opinnoissasi joko talouteen, myyntiin tai logistiikkaan. Aiempi työkokemus logistiikka-alalta on ehdottomasti eduksi.

Arvostamme kerryttämääsi kokemusta ja toivomme, että sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä, tunnet myyntiprosessin ja olet tottunut CRM:n käyttäjä.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden vaikuttaa panoksellasi Bring Frigon menestykseen. Haluamme tarjota kaikille työntekijöillemme avoimen ja rehellisen työilmapiirin, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa. Kunnioitus, rehellisyys ja rohkeus ovat mukana kaikessa toiminnassamme ja haluamme tarjota jokaiselle työntekijälle parhaan mahdollisen työyhteisön.

Jos haluat olla mukana luomassa Bring Frigon menestystä, odotamme hakemustasi! Toteutamme tämän haun yhteistyössä SalesOnlyn kanssa ja lisäkysymyksissä voit ottaa yhteyttä Johanna Hänniseen numerossa 040 680 3211.

Kontaktihenkilö

Johanna Hänninen

Recruitment Consultant
Helsinki
+358 406 803 211