Account Manager

GEZE on yksi maailman johtavista ovi-, ikkuna- ja turvallisuusratkaisujen tarjoajista. GEZE on toiminut alan johtotähtenä jo vuodesta 1863 ja perheyrityksen menestyksen salaisuus piilee sen pätevissä, sitoutuneissa ja ennen kaikkea työhönsä intohimoisesti suhtautuvissa työntekijöissä.

https://www.geze.com/en/

Oletko motivoitunut myynnin ammattilainen, joka nauttii tulostavoitteiden ylittämisestä? Etsitkö uusia haasteita teknisen myynnin saralta? Kannatko ylpeyttä työstäsi ja haluat parantaa myyntilukujasi kuukausi kuukauden perään? Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri etsimämme lisäys GEZE:n osaavaan tiimiin.

Etsimme nyt Account Manager liittymään GEZE:n huippuammattilaisten joukkoon. Tehtävä on ainutlaatuinen tilaisuus nälkäiselle tuloksentekijälle, joka on jo kartuttanut kokemusta tuloksellisesta myynnistä. Uuden työntekijän tehtävänä on kasvattaa GEZE:n myyntiä uusien ja jo olemassa olevien asiakkaiden kautta. Etsimämme henkilö on yrittäjähenkinen ja omaa aidon halun menestyä myyntityössä. Tämän lisäksi, Account Managerin odotetaan verkostoituvan alan muihin toimijoihin aktiivisesti, tuoden GEZE:n tuoteperhettä tutuksi Suomen markkinoilla.

Odotamme sinulta:

  • Kykyä saavuttaa kuukausittaiset myyntitavoitteet
  • Loistavat verkostoitumistaidot
  • Halua tehdä tulosta sekä kehittää omaa osaamista
  • Vähintään 5 vuoden työkokemusta tuloksellisesta myyntityöstä
  • Itsenäistä ja vastuullista työ-otetta
  • Kykyä työskennellä sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi
  • Ajokorttia ja mahdollisuutta työskennellä kotikonttorilta käsin

GEZE tarjoaa sinulle alan innovatiivisimmat tuotteet sekä nykyaikaiset työvälineet. Menestystäsi tukee ammattitaitoinen tiimi ja sekä kattava perehdytys GEZE:n ratkaisuihin. Yli 150 vuoden menestyksekäs toiminta alalla on muovannut näkemystämme siitä kuinka työntekijät ovat avainasemassa kaikessa liiketoiminnassa. Toivommekin sinun olevan tärkeä osa perheyrityksemme kirkasta tulevaisuutta.

Tämä rekrytointi suoritetaan yhteystyössä SalesOnlyn kanssa. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa 12.8. eteenpäin rekrytointikonsultti Mikko Törni, 040 185 0303, mikko.torni@salesonly.fi .

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile, vaan jätä hakemus mahdollisimman pian! Hakemuksen, palkkatoiveineen voit jättää alla olevan linkin kautta.

Kontaktihenkilö

Mikko Törni

Country Manager - Finland
Helsinki
+358 401 850 303