Area Sales Manager

Mousetrapper – Area Sales Manager

Kiinnostaako sinua myynti sekä työhyvinvointi? Terveiden ja hyvinvoivien yritysten elinehtona on terveet ja hyvinvoivat työntekijät. Me Mousetrapperilla haluamme aidosti auttaa ihmisiä parantamaan työhyvinvointiaan ja sitä kautta myös työn tuloksia! Mousetrapper tarjoaa yrityksille hiirivaihtoehdon, jonka avulla työntekijät säästyvät hiirikädeltä sekä muilta ikäviltä vaivoilta, joita ilmenee perinteisten tietokonehiirten kanssa.

Mousetrapper AB etsii nyt Area Sales Manageria varmistamaan, että mahdollisimman monet pääsevät nauttimaan paremmasta näyttöpäätetyöskentelystä. Mousetrapperin tuotteet parantavat loppukäyttäjien hyvinvointia ja tehostavat työskentelytehoa. Area Sales Managerina olet vastuussa Mousetrapperin Suomen jälleenmyyjistä ja sinun vastuullasi on sekä jälleenmyyjien että loppukäyttäjien kouluttaminen Mousetrapperin tuoteperheen saloihin. Asiakaskuntasi koostuu julkisen sekä yksityisen sektorin toimijoista. Area Sales Managerina luot pitkäaikaisia asiakassuhteita yritysjohtajiin, henkilöstö- ja ostopäälliköihin sekä loppuasiakkaiden IT-päättäjiin.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa:

–         Messujen suunnittelu, toteutus ja niihin osallistuminen

–         Kampanjoiden suunnittelu

–         Myynninedistäminen jälleenmyyjille ja jakelijoille

–         Eri sidosryhmien tutustuttaminen Mousetrapper-tuotteisiin

–         Tuotekoulutusten suunnittelu ja toteutus

Etsimällämme henkilöllä on hyvät kommunikaatiotaidot ja järjestelmällinen työote. Olet sosiaalinen ja verkostoituminen sujuu sinulta luonnostaan. Area Sales Managerin työ vaatii sinulta kykyä työskennellä itsenäisesti sekä hallita laajoja asiakokonaisuuksia. Tämän lisäksi kykenet tuomaan tuotteidemme arvon näkyväksi asiakkaille ja nautit pitkäaikaisten asiakassuhteiden luonnista. Ennen kaikkea suhtaudut myyntiin intohimoisesti, olet sisimmältäsi joukkuepelaaja ja haluat auttaa myös muita menestymään.

Odotamme sinulta:

–         Kokemusta työskentelystä jälleenmyyjien kanssa

–         Ennakoivaa työskentelytapaa

–         Aitoa kiinnostusta terveyttä ja hyvinvointia kohtaan

–         Kykyä suunnitella työskentelyäsi järjestelmällisesti

–         Kokemusta kouluttaa ihmisiä ja osallistua messuihin

Tarjoamme sinulle:

–         Itsenäisen roolin ja vapauden toteuttaa itseäsi

–         Tilaisuuden vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin

–         Tunnetun brändin ja ketterän organisaatiorakenteen

–         Laadukkaat, Ruotsissa valmistetut tuotteet

Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, älä aikaile vaan hae tehtävää jo tänään!

Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnlyn kanssa ja mahdollisiin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Johanna Hänninen. Tavoitat Johannan puhelimitse numerosta: 040 680 3211 ja sähköpostilla osoitteesta: johanna.hanninen@salesonly.fi. Kaikki hakemukset ja yhteystiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Kontaktihenkilö

Johanna Hänninen

Recruitment Consultant
Helsinki
+358 406 803 211