Account Manager / Enterprise Sales

Telavox – Account Manager / Enterprise Sales

Telavox Flow on pilvipohjainen viestintäratkaisu, joka sisältää älykkään ja tehokkaan puhelinpalvelun, vaihteen, chatin – ja paljon muuta. Telavox Flow auttaa tekemään yrityksistä entistä tehokkaampia ja paremmin tavoitettavia, olipa sitten kyseessä vasta-aloittanut startup tai suuryritys.

https://blog.telavox.com/en

Etsimme nyt Account Manageria / Enterprise Sales -ammattilaista vastuulliseen tehtävään!

Mitä sinä haluat työltäsi? Mieti tarkkaan, sillä käytät siihen noin kolmanneksen arjestasi. Me Telavoxilla uskomme aidosti siihen, että jokaisella on oikeus nauttia työstään. Älä ymmärrä väärin, tämä ei tarkoita, että työsi tulisi olemaan aina helppoa. Menestyminen harvoin on. Me Telavoxilla olemme kuitenkin tottuneet menestymään ja tällä hetkellä yli 250 000 käyttäjää nauttii menestyksemme hedelmistä!

Jos uskot jatkuvaan kehittymiseen ja ahkeraan työntekoon, haluamme kuulla sinusta lisää! Etsimme ajattelevaa optimistia, jolla on jalat maassa ja rohkeutta oppia uutta. Olet valmis laittamaan itsesi likoon ja vauhdittamaan kasvuamme Suomen markkinoilla. Suhtaudut myyntiin sen vaatimalla kunnioitukselle ja haluat aidosti tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Telavox uskoo matalaan hierarkiaan ja korkeaan työmoraaliin. Jos ”fun, simple and relevant” kuulostaa joltain minkä takana haluat seisoa, saatat olla tuleva kollegamme!

Mitä tarjoamme?

–         Mahdollisuuden päästä osaksi pohjoismaista menestystarinaa!

–         Vapauden ja sen mukanaan tuoman vastuun toteuttaa työtäsi

–         Työtoverit, joihin voit luottaa. Aina.

–         Mahdollisuuden kasvaa yrityksemme mukana

Mitä odotamme sinulta?

–         Vähintään 2-3 vuotta kokemusta tuloksellisesta softa- tai telecom-alan ratkaisumyynnistä

–         Sujuvan englannin ja suomen kielen taidon

–         Oikeaa sekoitusta rohkeutta, asennetta ja nöyryyttä

Jos lukemasi sai kätesi syyhyämään, niin suosittelemme lähettämään CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnlyn kanssa. Lisätietoja tehtävästä kertoo rekrytointikonsultti Sami Narkia (040 822 2809) ja researcher Riku Rahikainen (0400 527 548).

Kontaktihenkilö

Sami Narkia

Recruitment Consultant
+358 408 222 809