Markkinointivastaava

MARKKINOINTIVASTAAVA, MESSUKESKUS

Messukeskus on kohtaamismedia, joka yhdistää elämyksellisesti ihmiset ja toimialat. Messukeskuksessa kohtaa vuosittain miljoona kävijää ja yli 10 000 yritystä messuilla, tapahtumissa, kokouksissa ja kongresseissa. Olemme markkinajohtaja ja Messukeskus on Suomen suurin messu- ja kongressikeskus. Messukeskuksessa olet tapahtumien keskipisteessä elinkeinoelämän näköalapaikalla. Tarjoamme ainutlaatuisen aitiopaikan tapahtumamaailman sydämessä Helsingin Messukeskuksessa, lukuisten mielenkiintoisten toimialojen parissa.

Nyt etsimme MARKKINOINTIVASTAAVAA mm. Auto ja MP Moottoripyörä -tapahtumien markkinointiin. Tehtävässä toimit monipuolisissa markkinoinnin tehtävissä useiden eri sidosryhmien kanssa tapahtumiesi brändejä rakentaen.

Etsimämme henkilö on toiminut markkinoinnin parissa jo useamman vuoden ja nauttii projektiluontoisesta työstä. Ymmärrät modernin markkinoinnin lainalaisuudet sekä datan merkityksen osana työtäsi. Projektin- sekä ajanhallinta sujuu sinulta luontevasti hektisessäkin työympäristössä. Arvostamme myös aiempaa kokemusta näiden toimialojen parista.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu kokonaismarkkinointisuunnitelman lisäksi sopimusneuvottelut, budjetin hallinta sekä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa toimiminen (mediatoimistot, näytteilleasettajat, liitot, graafikot, jne.). Markkinointivastaavalta odotetaan myös ensiluokkaisia kielellisiä taitoja sekä jämäkkyyttä työssään.

Markkinointivastaavalta odotamme:

·        5 vuoden kokemusta markkinoinnin tehtävistä

·        Esimerkillisiä yhteistyö-, viestintä- ja neuvottelutaitoja

·        Aitoa kiinnostusta tapahtuma-alaa kohtaan

·        Innostavaa ja iloista asennetta

·        Otat vastuun omasta työstäsi ja samalla myös vastuun asiakkaidemme onnistumisesta

Toimit työssäsi sujuvasti englanniksi ja ruotsin kielen taito on eduksi. Vaikka arvostammekin oma-aloitteisuutta ja itsenäistä otetta työhön, olet todellinen tiimipelaaja ja osaava tiimisi onkin aina valmiina auttamaan tarvittaessa. Meillä pääset mukaan kivaan porukkaan, jossa et jää yksin.

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, lähetä hakemuksesi jo tänään! Toteutamme haun yhteistyössä SalesOnlyn kanssa, joten mahdollisissa lisäkysymyksissä rekrytointikonsultti Johanna Hänninen vastaa niihin mielellään numerossa +358 40 680 3211. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 6.12. mennessä.

Kontaktihenkilö

Johanna Hänninen

Recruitment Consultant
+358 406 803 211