Asiakkuuspäällikkö

Bauer Watertechnology Oy – Asiakkuuspäällikkö (Pääkaupunkiseutu ja Pohjois-Suomi)

Olemme kehittäneet, valmistaneet, markkinoineen ja myyneet kemikaalittomia vedenkäsittelylaitteita jo 20 vuoden ajan Suomessa ja ulkomailla. Bauer-vedenkäsittelylaitteet parantavat veden laatua ja pidentävät käyttövesi-, lämmitys-, jäähdytys- ja kosteusjärjestelmien käyttöikää luoden asiakkaille merkittäviä säästöjä kiinteistöjen energia-, korjaus- ja huoltokustannuksissa. Saksassa valmistettujen Bauer-vedenkäsittelylaitteiden tulokset ovat tieteellisesti todistettuja ja tunnistettu eri palkinnoin.

Bauer Watertechnology palvelee asiakkaitaan vankalla kokemuksella. Asiakkaamme saavat meiltä luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua. Aina. Etsimme nyt kahta asiakkuuspäällikköä vahvistamaan osaavaa tiimiämme! Kannamme perheyrityksen statusta ylpeänä ja jokainen työntekijämme on osa Bauer-perhettä. Keskeisiä arvojamme on hyvä työyhteisö, ammattimaisuus sekä periksiantamattomuus ja näitä arvoja odotamme myös tulevalta kollegailtamme.

Etsimämme henkilö on aidosti myynnistä innostunut, itseohjautuva sekä luotettava ammattilainen, joka arvostaa kasvun mahdollisuuksia ja haluaa jatkuvasti kehittyä. Tulevalta kollegailtamme odotamme myös hyvää esiintymistaitoa, päämäärätietoisuutta sekä rohkeutta lähteä kasvattamaan liiketoimintaamme Suomessa! Jos tunnistit itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää.

Mitä tarjoamme sinulle:

–         Myyntimenestyksesi tueksi erinomaiset, tehokkaat ja ympäristöystävälliset tuotteet

–         Taloudellisesti vakaan työnantajan, joka huolehtii työntekijöistään

–         Mahdollisuuden kasvaa kansainvälisen yrityksen menestyksen mukana

–         Modernit työvälineet ja kattavan perehdytyksen

Mitä odotamme sinulta:

–         Paloa myyntityötä kohtaan

–         Karismaattista esiintymiskykyä

–         Aitoa halua auttaa ja palvella asiakasta

–         Päämäärätietoisen ja luotettavan asenteen

–         Ajokortin ja mahdollisuuden käyttää omaa autoa

Haluamme kuulla miksi sinä olisit seuraava huippumyyjämme. Molemmat tehtävät ovat vakituisia ja kokopäiväisiä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 10.12. alla olevan linkin kautta.

Tämä rekrytointi toteutetaan yhteistyössä SalesOnlyn kanssa. Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Johanna Hänninen (040 680 3211).

Kontaktihenkilö

Johanna Hänninen

Recruitment Consultant
+358 406 803 211