Myyntipäällikkö

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Messukeskus on kohtaamismedia, joka yhdistää elämyksellisesti ihmiset ja toimialat. Messukeskuksessa kohtaa vuosittain miljoona kävijää ja yli 10 000 yritystä messuilla, tapahtumissa, kokouksissa ja kongresseissa. Olemme markkinajohtaja ja Messukeskus on Suomen suurin messu- ja kongressikeskus. Messukeskuksessa olet tapahtumien keskipisteessä elinkeinoelämän näköalapaikalla. Tarjoamme ainutlaatuisen aitiopaikan tapahtumamaailman sydämessä Helsingin Messukeskuksessa, lukuisten mielenkiintoisten toimialojen parissa.

Nyt etsimme aktiivista MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ nimettyjen tapahtumien myyntiin ja kehittämiseen.

Hakemamme henkilö on jo hyvää myyntikokemusta ja verkostoja kerryttänyt tuloshakuinen ratkaisumyyjä. Tehtävänäsi on menestyksekkäästi luoda ja kehittää suhteita avaintekijöiden kanssa ja kasvattaa ja kehittää sinulle nimettyjä tapahtumia alan trendejä ja toimijoita kuunnellen. Hakemallamme myyntipäälliköllä on innostava ja iloinen asenne. Otat vastuun sekä omasta työstäsi että samalla myös asiakkaidemme onnistumisesta. Olet rohkea uudistuja ja haluat oppia uutta. Kykenet myös kestämään paineita välillä tiukoissakin aikatauluissa etkä jää tiukassa paikassa tuleen makaamaan. Myyntipäällikkönä vastaat tapahtumiesi myynnistä ja mietit luovasti niiden tulevaisuutta yhdessä toimialan ja projektitiimin kanssa.

Myyntipäällikön tehtävässä

·      kontaktoit aktiivisesti potentiaalisia asiakkaita niin puhelimitse kuin kasvotustekin

·      vastaat nimetyistä asiakkuuksista ja uusasiakashankinnasta ja huolehdit asiakkaistasi ensimmäisestä kontaktista jälkimarkkinointiin asti

·      vastaat tapahtumiesi myynnistä ja mietit luovasti niiden tulevaisuutta yhdessä toimialan kanssa

Toimit työssäsi sujuvasti englanniksi. Vaikka arvostammekin oma-aloitteisuutta ja itsenäistä otetta työhön, olet todellinen tiimipelaaja ja osaava tiimisi onkin aina valmiina auttamaan tarvittaessa.

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, lähetä hakemuksesi jo tänään! Toteutamme haun yhteistyössä SalesOnlyn kanssa, joten mahdollisissa lisäkysymyksissä rekrytointikonsultti Johanna Hänninen vastaa niihin mielellään numerossa +358 40 680 3211.

Kontaktihenkilö

Johanna Hänninen

Senior Recruitment Consultant - Sales & Marketing
+358 406 803 211