Sales Specialist

Sales Specialist, SIGNICAT

Signicat on 2007 perustettu, maailman ensimmäinen ja suurin sähköisten tunnistuspalveluiden tarjoaja. Olemme EU eIDAS-regulaation mukainen Qualified Trust Service Provider (QTSP). Olemme markkinajohtaja ja käsittelemme vuositasolla satoja miljoonia tapahtumia. Tunnistuspalveluiden lisäksi tarjoamme mm. sähköistä allekirjoituspalvelua. Suomessa Signicat Connect-palvelu on Liikenne- ja viestintäviraston (Traficom) hyväksymä ja valvoma Luottamusverkostoon kuuluva tunnistuksenvälityspalvelu, josta on säädetty Suomen Tunnistuslaissa.

Palveluliiketoimintomme kasvavat kovaa vauhtia ja etsimme nyt Suomen myyntitiimiin täydennystä myynnin asiantuntijan muodossa. Jos kansainvälisessä kasvuyrityksessä työskentely kiinnostaa, jatka lukemista!

Sales Specialistina tehtäviisi kuuluu Signicatin digitaalisten palveluratkaisujen myynti suomalaisille ja kansainvälisille yrityksille. Vastuullesi kuuluu sekä potentiaalisten että nykyisten asiakkaiden tarpeiden tunnistaminen ja kartoitus. Kontollasi on uusien asiakkuuksien luominen, olemassa olevien asiakkuuksien kehittäminen sekä myyntitiimin tukeminen. Apuna missiossasi ovat modernit välineet kuten Salesforce ja HubSpot.

Tulet täydentämään ammattilaistiimiä, johon kuuluu lisäksesi neljä muuta myynnin ja digitaalisen liiketoiminnan huippuosaajaa. Osaavan tiimin lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden edetä urallasi vastuullisimpiinkin myynnin ja markkinoinnin tehtäviin. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Linnoitustiellä Espoossa, mutta halutessasi voit työskennellä ajoittain myös kotikonttorilta käsin.

Odotamme sinulta aktiivista ja tuloshakuista asennetta sekä kykyä työskennellä asiakas- ja ratkaisulähtöisesti. Myynnillisen otteen lisäksi toivomme sinulta kokemusta ja aitoa kiinnostusta sekä myyntiä että IT-alaa kohtaan. Arvostamme paljon myös teknisen tai kaupallisen alan koulutusta.

Tehtävässä sinua auttaa onnistumaan:

–         Kokemus tuloksellisesta B2B-myynnistä IT-alalla

–         Erittäin hyvät sosiaaliset taidot

–         Asettuminen asiakkaan asemaan

–         Oma-aloitteinen ja järjestelmällinen työskentelyote

–         Aito halu kehittää omaa ammatillista osaamista myynti- ja IT-alalla

–         Rohkeus tehdä virheitä, kokeilla uusia asioita ja erityisesti oppia niistä

–         Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Haluamme auttaa sinua menestymään kansainvälisessä ympäristössä. Me Signicatilla uskomme hyvinvoivaan henkilöstöön ja panostamme siihen jokaisen työntekijän kohdalla. Annamme jokaiselle mahdollisuuden kehittää osaamistaan ja haluamme myös uuden työntekijän jakavan palavan halumme rakentaa yhteistä Signicat -tulevaisuutta!

Lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Tämä rekrytointi toteutetaan yhteistyössä SalesOnlyn kanssa ja rekrytointikonsultti Johanna Hänninen vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin numerossa 040 680 3211.

Kontaktihenkilö

Johanna Hänninen

Senior Recruitment Consultant - Sales & Marketing
+358 406 803 211