Myyntipäällikkö

Icopal Katto Oy

Icopal Katto Oy tarjoaa täyden palvelun ratkaisuja kattojen, pihakansien ja siltojen vedeneristysurakointiin sekä kattojen huoltoihin. Autamme asiakkaitamme jo suunnitteluvaiheessa, jotta vedeneristyksille saadaan toimivimmat ratkaisut yksityiskohtia myöten. Palveluumme kuuluvat katto- ja vedeneristysurakointi, pihakansien, siltojen ja viherkattojen vedeneristykset, kuntotarkastukset ja -tutkimukset, kattoturvatuotteet, savunpoistoluukkujen asennukset ja tarkastukset, kattojen kausihuollot ja huoltosopimukset. 300 ammattilaisen joukolla palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti. Icopal Katto Oy on osa maailman johtavaa vedeneristysalan konsernia BMI Groupia. www.bmigroup.com

Myyntipäällikkö

Haemme vahvistusta myyntitiimimme johtoon Itä-Suomen alueelle. Tehtävässä vastaat Itä-Suomen alueen B2B asiakkuuksien ja myynnin kehittämisestä, myyntitiimin johtamisesta ja ohjaamisesta oman henkilökohtaisen myyntivastuusi ohella. Myyntitiimi koostuu aluemyyntipäälliköistä Kuopion, Mikkelin, ja Lahden toimipaikoissamme. Avainasiakaitamme ovat rakennusliikkeet, kiinteistönomistajat ja -sijoittajat, julkisen sektorin organisaatiot sekä isännöintialan toimijat.

Myyntipäällikkö raportoi tehtävässään Icopal Katto Oy:n toimitusjohtajalle ja toimii tiiviissä yhteistyössä alueen tuotantotiimien kanssa.

Icopal Katto Oy tarjoaa sinulle:

–         vastuullisen esimiestehtävän strategisesti tärkeällä alueella

–         osaavat ja motivoituneet tiimit

–         mahdollisuuden kehittää ja kehittyä 

Odotamme sinulta:

–         soveltavaa koulutusta (esim. rak.alan tekninen koulutus/kokemus- ja/tai kaupallinen koulutus; rkm, RI, ktm, mba )

–         vähintään kolmen vuoden työkokemusta vastaavan tasoista tehtävistä

–         erinomaisia suomenkielen- ja vuorovaikutustaitoja

–         kannustavaa ja käytännönläheistä asennetta sekä ongelmanratkaisukykyä

–         osaamista myynnin ja esimiestyön osalta

Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta sekä järjestelmällisyyttä, kykyä kantaa ja myös jakaa vastuuta. Myyntipäällikön kiinteä toimipaikka sijaitsee Kuopiossa.

Tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Odotamme innolla tapaamistasi!

Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnlyn kanssa ja mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Mikko Törni (040 185 0303), mikko.torni@salesonly.fi

Kontaktihenkilö

Mikko Törni

Country Manager - Finland
+358 401 850 303