Account Manager

Focus Neo – Account Manager Finland

FocusNeo on valomainosten ja visuaalisen kommunikaation kokonaistoimittaja Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Autamme yrityksiä, vähittäiskauppoja, hotelleja, ravintoloita ja kiinteistönomistajia koko prosessin kanssa, aina alkukartoituksesta asennukseen ja huoltoon. Vahvuutemme ovat etenkin design ja projektinhallinnan ammattitaidot ja tuotteemme valmistetaan parhaasta laadusta. Resurssimme kattavat niin paikallisen yrityksen näkyvyyden, että kansainvälisten yritysten tarpeet tehokkaan projektinhallinnan ja kontrollin suhteen. Meillä on Pohjoismaissa neljä toimistoa ja yhteistyökumppaneita maailmanlaajuisesti.

Haemme nyt hyvällä liiketoimintatuntemuksella varustettua Account Manageria vahvistamaan Suomen tiimiämme! Etsimämme henkilö osaa rakentaa ja ylläpitää pitkäaikaisia kumppanuuksia. Vastuulliseen tehtävääsi kuuluu asiakkuuksien kehittämisen ohella myös uusasiakashankinta, joten tämä tehtävä ei ole luurikammoisille! Haluamme taata asiakkaillemme alan parhaan asiakaskokemuksen ja asiakkaan tyytyväisyys on meille kunnia-asia.

Tänään, yli 50 vuotta perustamisen jälkeen, FocusNeo on Pohjoismaiden suurin valomainoksissa ja visuaalisessa kommunikaatiossa. Olemme edelleen perheyritys, jonka pitkäjänteisyys ja kestävyys ohjaavat sekä taloudellista että ympäristönäkökulmaa.

Focus Neo tarjoaa sinulle:

–         Vastuullisen rooli! Tulet olemaan avainasemassa Suomen liiketoiminnan kasvattamisessa

–         Mahdollisuuden kasvaa yrityksen mukana

–         Pohjoismaiden parhaat suunnittelijat ja projektipäälliköt, jotka auttavat sinua onnistumaan

–         Vahvan brändin sekä lähes 60 vuoden kokemuksen alalta

–         Laadukkaat ja modernit tuotteet

Mitä onnistuminen tehtävässä vaatii:

–         Kokemusta tuloksellisesta ratkaisumyynnistä

–         Kykyä tunnistaa uusia bisnes mahdollisuuksia sekä kehittää pitkäaikaisia kumppanuuksia

–         Uskallusta kohdata asiakkaita kentällä ja aitoa halua auttaa asiakkaita menestymään

–         Visuaalista silmää, luovuutta ja rohkeutta ajatella sen kuuluisan laatikon ulkopuolelta!

–         Hyviä kommunikaatiotaitoja, niin suomeksi, kuin englanniksikin. Ruotsin kielen taito luetaan eduksesi.

Account Managerin tehtävä on kaukana staattisesta ja odotamme sinulta löytyvän ajokortin lisäksi halua jalkautua asiakkaiden luo, sekä hyviä verkostoitumistaitoja. FocusNeo tarkoittaa innovaatiota, osaamista, laatua sekä omistautumista. Jos koet edellä mainittujen arvojen puhuttelevan sinua, saatat olla tuleva kollegamme!

Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 28.02.2020. Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnlyn kanssa ja mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Olli Tossavainen, 045 357 8885.

Kontaktihenkilö

Riku Rahikainen

Researcher
+358 40 0527548