Rekrytointiassistentti / Researcher

Rekrytointiassistentti / Researcher

Nyt on suuret saappaat täytettävänä! Edellinen rekrytointiassistentti/researcher siirtyi viimeistelemään opintojaan ja etsimme nyt hänelle seuraajaa! Me SalesOnlyllä haemme siis myyntirekrytointien tulevaisuuden lupausta, osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä pääset työskentelemään rekrytointiprosessien eri vaiheissa, aina työpaikkailmoitusten laatimisesta, toimeksiantokohtaisten research -projektien tekemiseen. Monipuoliset työtehtävät ja ajoittain tiukat aikataulut pitävät huolen siitä, että työpäiväsi eivät toista itseään.

Tehtävässä sinulta odotetaan oma-aloitteista ja aktiivista otetta sekä kykyä työskennellä järjestelmällisesti hektisessäkin työympäristössä. Suoritat tällä hetkellä soveltavaa korkeakoulututkintoa ja sinulla on aito kiinnostus rekrytointi- ja myyntialaa kohtaan. Odotamme sinulta kykyä työskennellä suomen lisäksi sujuvasti myös englanniksi, ruotsin kielen taito luetaan eduksi.

Vaikka työtehtäväsi ovat ajoittain hyvinkin itsenäisiä, me SalesOnlyllä vaalimme huippuunsa hiotun tiimimme yhteishenkeä ja kollektiivista osaamista. Tulevana rekrytointiassistenttina / Researcherina odotamme sinulta sitoutumista yhteisiin päämääriin ja halua kehittyä niin yksilönä kuin tiiminäkin.

SalesOnly on osa Pohjoismaiden johtavaa HR-taloa ja kollegasi odottavat jo innolla tapaamistasi, älä siis aikaile!

Lisätietoja tehtävästä antaa 19.8. alkaen Riku Rahikainen numerosta, 0400 527 548. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan linkin kautta.

Kontaktihenkilö

Riku Rahikainen

Researcher
Helsinki
+358 40 0527548