Researcher

Researcher

Nyt etsitään huipputyyppiä, osaksi huipputiimiä! Me SalesOnlyllä haemme siis myyntirekrytointien tulevaisuuden lupausta, osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä pääset työskentelemään rekrytointiprosessien eri vaiheissa, aina työpaikkailmoitusten laatimisesta, toimeksiantokohtaisten research -projektien tekemiseen. Monipuoliset työtehtävät ja ajoittain tiukat aikataulut pitävät huolen siitä, että työpäiväsi eivät toista itseään.

Tehtävässä sinulta odotetaan oma-aloitteista ja aktiivista otetta sekä kykyä työskennellä järjestelmällisesti hektisessäkin työympäristössä. Suoritat tällä hetkellä soveltavaa korkeakoulututkintoa ja sinulla on aito kiinnostus rekrytointi- ja myyntialaa kohtaan. Odotamme sinulta kykyä työskennellä suomen lisäksi sujuvasti myös englanniksi, ruotsin kielen taito luetaan eduksi.

Vaikka työtehtäväsi ovat ajoittain hyvinkin itsenäisiä, me SalesOnlyllä vaalimme huippuunsa hiotun tiimimme yhteishenkeä ja kollektiivista osaamista. Tulevana Researcherina odotamme sinulta sitoutumista yhteisiin päämääriin ja halua kehittyä niin yksilönä kuin tiiminäkin.

SalesOnly on osa Pohjoismaiden johtavaa HR-taloa ja kollegasi odottavat jo innolla tapaamistasi, älä siis aikaile!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva kollegasi Riku Rahikainen numerosta, 0400 527 548. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan linkin kautta.

Kontaktihenkilö

Riku Rahikainen

Researcher
+358 40 0527548