Liiketoiminnan tuntemus

Työnantaja – What’s in it for me?

Pitkällä aikavälillä annamme itsellemme aikaa pohtia yrityksemme tilaa ja tavoitteita, tehdä tilinpäätöksiä ja laatia uusia suunnitelmia yrityksemme tulevaisuutta varten. Mutta mitä jos tilanteet muuttuvat nopeammin kuin mihin olemme valmistautuneet? Taloussuhdanteen nousun myötä tilanne työmarkkinoilla on muuttunut ja meille rekrytointikonsulteille se näkyy selvänä kasvuna työnhakijoissa, jotka etsivät uusia jännittäviä haasteita. Työnantajana se voi tarkoittaa sinulle sitä, että avainhenkilöitä poistuu rivistä odottamatta tai yrityksen kasvu vaatii lisää resursseja.

Työnantajana ja satunnaisena rekrytoijana voi olla erittäin vaikeaa saada huippuosaajia kiinnostumaan avoimista tehtävistänne. Hakemussaldo voi olla iso pettymys! Yritykset, jotka ovat tässä tilanteessa, ovat usein yhteydessä meihin. Taustalla on monesti tilanne, jossa on kiire ja yritetään rekrytoida itse vain huomatakseen, että brändi ei houkuttele huippuhakijoita lainkaan omien odotusten mukaisesti. Tässä me voimme tukea yritystäsi löytämään oikean viestin siitä, mikä yrityksessänne on todella ainutlaatuista ja houkuttelevaa ja kuinka se saadaan tehokkaasti välitettyä oikeille kandidaateille.

Jos siis istut ja raavit päätäsi pohtien, mikseivät parhaat hakijat ole löytäneet yritystäsi, katso peiliin – oletko oikeasti määritellyt, mitä yrityksesi voi tarjota työntekijöille ja mikä on yrityksesi työnantajabrändi? What’s in it for me?

Jos tunnistit tilanteen tutuksi, asiaa on helppo alkaa purkamaan: Tarkastele, mikä olisi ratkaisevaa sinulle, jos itse etsisit työtä yrityksestäsi. Kirjoita, muotoile/kiteytä viestisi ja luo työntekijälupaus joka puhuttelee! Brändää yrityksesi asiakkaiden lisäksi myös työntekijöille.

Haluan kannustaa sinua päättäjänä, käyttämään ulkopuolista apua haastamaan sinua. On erittäin helppoa olla sokea omalle toiminnalle!

Voit aina soittaa meille, jos haluat keskustella ja sparrata aihetta kahvin ääressä! Tai voit jättää yhteystietosi ja olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!