Markkinoinnin rekrytointi

Nyt palvelemme asiakkaitamme myyntirekrytointien lisäksi myös markkinoinnin hauissa

Me täällä SalesOnlylla näemme päivittäin tilanteita, joissa myynti ja markkinointi tarvitsevat toisiaan. Asiakkaamme ovat poikkeuksetta kunnianhimoisia ja moderneja yrityksiä, jotka haluavat kasvaa ja kukoistaa. Tällöin vuorovaikutus ja yhteistyö eri funktioiden kesken on elintärkeää paitsi kasvulle myös modernin, voittavan organisaation rakentamiselle. Myös me haluamme olla mukana rakentamassa asiakkaillemme parempaa bisnestä. Siksipä olemme lanseeranneet palvelun myös markkinoinnin asiantuntijoiden rekrytoimiseksi. Rikastuneella palvelukokonaisuudella voimme varmistaa, että juuri sinä löydät parhaiten tavoitteita vastaavat asiantuntijat.

Tarvitsetko siis apua markkinointiosaajien rekrytoinnissa?

Mitä tarjoamme

  • Ihmisläheisen otteen rekrytointia kohtaan, sillä uskomme positiivisen hakijakokemuksen olevan avain menestykseen.
  • Kokonaisvaltaista ymmärrystä niin myynnistä kuin markkinoinnista.
  • Pohjoismaisen asiantuntijaverkoston ja vuosien kokemuksen alalta.
  • Yhteistyökumppanin, johon voit luottaa. Aina.

Rekrytointiprosessimme ja asiakkaamme

Takaamme kumppaneillemme aina laadukasta ja ammattitaitoista palvelua läpi koko prosessin. Lue lisää rekrytointiprosessistamme ja siitä, miten varmistamme valitsemiemme hakijoiden osaamisen ja soveltuvuuden yritykseenne. Lisätietoa SalesOnlysta löydät täältä.

SalesOnly elää asiakkaiden onnistumisista. Meille onnistunut yhteistyö tarkoittaa jokaisen osapuolen 100% tyytyväisyyttä nyt ja tulevaisuudessa. SalesOnlyn rekrytointikonsultit auttavat yrityksiä ja ammattilaisia löytämään toisensa, oli sitten kyse myynnistä tai markkinoinnista. Ota yhteyttä ja avataan keskustelu!