Myynnin rekrytointi

SalesOnly on erikoistunut myynnin rekrytointiin

Me SalesOnlylla olemme erikoistuneet myynnin rekrytointiin. Rekrytoimme C-tason myyntijohtajia, asiantuntijamyyjiä ja B2B-myynnin huippuammattilaisia.

Oikean osaajan ja tehtävän kohtaaminen on ratkaisevaa: kasvavan yrityksen tärkein ja kriittisin moottori on toimiva myyntiorganisaatio.

Me olemme erikoistuneet, jotta yrityksesi voi säästää aikaa, rahaa ja välttyä kalliilta virherekrytoinneilta. Huippuosaajien löytäminen vaatii myynnin johtamisen kokemusta sekä tehtäväalueenkompetenssia.

Myynnin rekrytoinnin ulkoistaminen säästää rahaa

Suomen SalesOnly-asiakkaista yli 80 % käyttää palveluitamme uudelleen. Tärkein syy on se, että myynnin rekrytoinnin ulkoistaminen säästää aikaa ja rahaa. Yrityksesi voi keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen, kun asiantuntijamme seuloo esiin osaajista parhaat.

Erikoistumisemme ansioista ymmärrämme myynnin tulevaisuutta, haasteita ja mahdollisuutta sekä syvästi että laajasti.

Laajan taustakartoituksen ansioista osaamme huomioida yrityksesi toimialan, liiketoimintatavoitteiden ja työkulttuurin tuomat erityishaasteet ja -mahdollisuudet. Näin osaamme etsiä organisaatioosi parhaiten sopivan ja tuloksellisen myynnin avainhenkilön.

Missä SalesOnly on erityisen hyvä?

Myynnin rekrytointiin erikoistumisen olemme jo maininneet, mutta toisaalta sitä ei voi korostaa liikaa. Sen myötä voimme tarjota sinulle haastavan alan johtavien asiantuntijoiden näkemyksen.

Me välitämme liiketoiminnastasi aidosti: taustoitamme, tutustumme, etsimme ja arvioimme, kunnes löydämme kaipaamasi tekijän. Prosessimme on täysin läpinäkyvä ja tiedät aina, missä menemme.

Me välitämme ihmisistä ja haluamme olla luomassa toimivia ja tuloksellisia työyhteisöjä.

Tyypillisiä myynnin rekrytointimme ovat esimerkiksi:

  • B2B-myynnin ammattilaiset
  • B2B-myynnin asiantuntijat
  • Sales Director, Sales Executive, Senior Sales Manager – myyntijohtaja
  • Chief Sales Officer, Chief Commercial Officer
  • Account Director
  • Sales Growth Manager
  • Growth Hacker – kasvumarkkinoija

Haluatko kuulla lisää? Myynnin rekrytoinnin asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

SalesOnlyn myynnin rekrytoinnin kuusi vaihetta

Rekrytointiprofiili

Huolella mietitty rekrytointiprofiili on onnistuneen myynnin rekrytoinnin edellytys. Rekrytointikonsulttimme kartoittaa kanssasi liiketoiminnan strategiset tavoitteet, tulevaisuuden tarpeet ja yrityksen työkulttuurin. Perkaamme yhdessä sekä yrityksesi haasteet ja mahdollisuudet, myyntiosaajan urapolku- ja kehitysnäkymät että pehmeät arvot. Perusteellisen pohjatyön ansiosta saamme haluamamme huippuosaajat kiinnostumaan tehtävästä ja varmistamme myynnin rekrytoinnin onnistumisen. Onnistunut rekrytointi on yhdistelmä oikeaa osaamista ja tyyppiä. Mitä korkeampi asema, sitä enemmän korostuu liiketoimintaa kehittävän näkemyksen tarve. Rekrytointiprofiilin kartoittamisen yhteydessä saat työ- ja aikasuunnitelman.

Pitkän linjan konsulteillamme on laajat ja laadukkaat ehdokasverkostot. Lisäksi he hyödyntävät digitaalisia työkaluja ja ulkoisia tietokantoja. Sopivissa tilanteissa tuemme suorahakua ilmoituksilla. Konsulttimme kartoittaa profiiliin sopivat myynnin tai myyntijohtamisen ammattilaiset ja ottaa mielenkiintoisimpiin yhteyttä. SalesOnly on osa HR-konserni Wise Groupia. Ymmärrämme siis työnantajamielikuvan merkityksen ja yhteydenottomme ovat tarkasti mietittyjä kaikista näkökulmista. Kansainvälisissä hauissa ja työtehtävissä apunamme on koko pohjoismainen organisaatiomme.

Valintaprosessi

Parhaat kandidaatit saavat kutsun konsulttimme haastatteluun. Haastattelutekniikkaamme on vakioitu ja luotettava. Räätälöityjen kysymysten lisäksi teemme ehdokkaalle jäsennellyn käyttäytymishaastattelun, joka keskittyy myyntiin. Arvioimme taitojen lisäksi ehdokkaan sopivuutta tiimiin. Konsulttimme kertoo myös lisää yrityksestäsi, avoimesta työtehtävästä ja sen vaatimuksista.

Esittely

Esittelemme yrityksellesi kahdesta neljään ehdokasta. Keskimäärin aikaa tähän pisteeseen kuluu kuukausi osaamisprofiilin määrittelystä. Konsulttimme antaa loppusuoralla valikoituneista ehdokkaista sekä kirjallisen että suullisen esittelyn. Huippukandidaattien esittelyn jälkeen yrityksesi valitsee, ketkä heistä haluatte haastatella itse.

Suositukset, arvioinnit ja valinta

Konsulttimme tekee yrityksesi valitsemille loppuehdokkaille henkilöarvioinnin, joka keskittyy myyntiin liittyvään motivaatioon ja dynamiikkaan. Sen jälkeen tarkastamme hakijoiden toimittamat suositukset. Yrityksesi oman haastattelun jälkeen on lopullisen valinnan aika. Päätös on aina asiakkaan käsissä, mutta konsulttimme sparraa ja auttaa kaikissa toivotuissa vaiheissa.

Seuranta

Yhteistyömme ei pääty myynnin rekrytoinnin valmistumiseen. Konsulttimme käy yrityksesi kanssa läpi koko prosessin ja varmistaa, että yhteistyö uuden työntekijän kanssa lähtee liikkeelle toivotulla tavalla. Koska olemme osa Wise Group HR -konsernia, voimme auttaa tarvittaessa kaikessa rekrytointia seuraavissa tarpeissa, kuten perehdytyksessä tai esimiesvalmennuksessa. Meillä on myös mittavaa osaamista ja kokemusta myyntihenkilöiden valmentamisesta, kehittämisestä ja yrityksen myyntikulttuurin rakentamisesta.

Asiantuntijat

Haluaisitko kuulla lisää?

Ole yhteydessä, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Läpinäkyvyys yhteistyössä

Rekrytointiprosessimme hoidetaan aina läpinäkyvän yhteistyön kautta. Myynti on kannattavan liiketoiminnan peruspilari, ja me ja asiakkaamme ymmärrämme sen. Siksi kaikki SalesOnlyn rekrytointikonsultit ovat myynnin ammattilaisia. Erikoisosaaminen on tärkeä syy siihen, miksi olemme onnistuneet rekrytoinnissa niin hyvin.

Yrityksesi tarpeet ratkaisevat

Toimintamme perustana ovat aina sinun ja yrityksesi tarpeet. Konsultoimme sinua siinä, mitä osaamista ja ominaisuuksia tulevalla kollegallasi tulee olla riippumatta siitä, onko kyseessä yksittäinen rekrytointi tai kokonaisen uuden myyntiorganisaation rakentaminen.

Tietoa Salesonlysta

SalesOnly on myyntiin erikoistunut yritys, joka rekrytoi kaikille toimialoille Pohjoismaissa. Yrityksellämme on toimintaa Helsingissä, Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä. Elämme ja hengitämme myyntiä joka päivä. Olemme itsekin myynnin ammattilaisia ja tunnistamme nopeasti tarpeenne ja löydämme yhdessä tarpeisiin soveltuvan ratkaisun.