Teollisuus ja rakentaminen

industri och bygg

Ostokäyttäytyminen muuttuu

Koska kuluttajien käyttäytyminen on muuttunut koskien tuotteiden ja palvelujen ostamista, koko teollisuus ja rakentaminen -alue on suurten muutosten kourissa. Tämä asettaa suuret vaatimukset tuotannon vaiheille, liiketoiminnan kehittämiselle, markkinoinnille ja myynnille, top of mind -tunnettuudelle, trendien seuraamiselle ja ympäristön valvomiselle alan johtajan aseman saamiseksi tai säilyttämiseksi.

Vaikutusasteen ymmärtäminen

Jos työskentelet rakentamisen ja teollisuuden parissa, on ehdottoman tärkeää ymmärtää, miten yritykseesi vaikuttaa se, että markkinoilla on suurta osaamisvajetta. Asiantuntemus ja tekninen osaaminen uhkaavat hävitä merkittävien sukupolvenvaihdosten myötä. Toimiala on muuttunut. Liiketoiminnassa oli aiemmin selkeä tuotefokus ja tuotteet ratkaisivat ongelmasi. Nykyään on otettava huomioon laajempi infrastruktuuri.

Liiketoiminnan monimutkaisuus ja arvo kasvavat ja edellyttävät erilaisia taitoja kuin aiemmin. Edustat sitten pienempää tai suurempaa tuotemerkkiä, myyntiorganisaatiosi on saavutettava menestystä. Nykyään asetetaan suuria vaatimuksia tuottoisien ja kestävien kokonaisratkaisujen tarjoamiselle asiakkaille. Tämä asettaa myyjillesi suuret taitovaatimukset. Useimmiten haet esimiehenä tiettyä teknistä osaamista varmistaaksesi vuoropuhelun mahdollisten asiakkaiden kanssa. Älä unohda kartoittaa, miten myyntiorganisaatiosi on meneteltävä tulevien liiketoimintojen turvaamiseksi. Olet sitten lanseeraamassa uutta tuotetta, ankkuroimassa tärkeää asiaa tai rakentamassa pitkäaikaista tuotemerkkiä, sinun tulee tuntea järjestelmä ja suuntaukset sekä ymmärtää, ketkä ovat tärkeimpiä sidosryhmiäsi. Sinun tulee myös ymmärtää, miten tämä vaikuttaa nykyiseen ja tulevaan myyntiisi ja sen myötä myös myyntiorganisaatioosi.

Tietoa salesonlyn teollisuusja rakentaminen -alueesta

SalesOnly on yritys, joka erikoistuu yksinomaan myyjien ja myyntitoimintojen rekrytointiin. Väitämme, että ratkaiseva menestystekijä kestävälle ja tuottoisalle rekrytoinnille on se, että rekrytointikonsulttimme ymmärtävät asiakkaidemme liiketoiminnan. Teollisuus ja rakentaminen -alueelle on kerätty yritysmaailman asiantuntevimmat konsultit, jotta voisimme optimoida tarjouksemme ja luoda lisäarvoa sekä asiakkaille että työnhakijoille. Ota yhteyttä!

Mitä saat

  • Yhteistyökumppanin, jolla on vankkaa tietämystä ja kokemusta segmentistä.
  • Konsultointia siitä, miten voit varmistaa tulevan osaamisen.
  • Rekrytointikonsultin, joka ymmärtää myynnin muutoksen suhteessa toimialaan

Lue lisää rekrytointiprosessista ja siitä, miten varmistamme laadukkaan valintaprosessin. Tai katso, mitä toimeksiantoja olemme tehneet asiakkaillemme vuosien varrella. Ota yhteyttä rekrytointikonsultteihin saadaksesi lisätietoa!

Ota yhteyttä