Myyntipäällikkö

Helsinki

Comspot Service Oy on suomalainen ICT-palveluita tuottava yritys, jonka omistaa yrityksen toimiva johto. Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita asiakkaidemme liiketoimintakriittisille ICT-järjestelmille, joiden pohjana on korkea käytettävyys ja turvallisuus.

Me Comspotissa haluamme nähdä maailman, jossa tietotekniikka palvelee yrityksiä huomaamattomasti ilman ongelmia, ja jossa käyttäjät ovat koulutettu käyttämään käytössään olevia ohjelmistoja tehokkaasti.

Etsimme nyt uutta myyntipäällikköä kasvattamaan yrityksen asiakaskuntaa ja löytämään uusia mahdollisuuksia, joissa apumme on tarpeen. Tukenasi sinulla on ammattimaiset kollegat, hyvällä huumorilla varustettu ilmapiiri, jossa korostetaan tekemisen meininkiä ja rohkeutta. Asiakastyytyväisyys ja ratkaisukeskeisyys ovat avainroolissa tässä tehtävässä ja toivomme, että ymmärrät niiden merkityksen myyntityössä.

Tarjoamme sinulle:

–        Nykyaikaisen ja joustavan yrityskulttuurin

–        Rennon työympäristön osaavassa ja mukavassa tiimissä Helsingin Kalasatamassa

–        Kilpailukykyisen palkan

–        Kattavan tuote- ja palveluvalikoiman

–        Hyvä perehdytyksen ja koko yrityksen tuen tulosten saavuttamiseksi

Tehtävässä sinua auttaa:

–       Aiempi kokemus B2B- myynnistä

–       Kokemusta ratkaisumyynnistä

–       Ymmärrystä yritysten ICT- tarpeista

–       Sujuvaa kommunikointia suomeksi sekä englanniksi

–       Hyvää työmoraalia ja valmiuksia itsenäiseen työhön

Jos olet kunnianhimoinen myynnin ammattilainen, saatat olla etsimämme henkilö. Tämä rekrytointitoimeksianto suoritetaan yhteistyössä SalesOnlyn kanssa ja mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Sami Narkia numerosta: 040 822 2809.

Hakuaika päättyy 20.8., mutta alamme käsittelemään hakemuksia jo ennen viimeistä hakupäivää. Älä siis aikaile, vaan lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Palaa tästä takaisin avoimiin työpaikkoihin

Takaisin avoimiin työpaikkoihin