Key Account Manager

Pääkaupunkiseutu

MARTELA ETSII KEY ACCOUNT MANAGERIA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Oletko myynnin ammattilainen, jota kiinnostaa työ- ja oppimisympäristöt sekä niiden kehittäminen? Oletko työskentelytavoiltasi oma-aloitteinen ja itseohjautuva? Kykenetkö johtamaan omaa toimintaasi tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö uudeksi Key Account Manageriksi pääkaupunkiseudulle!

Myynnillisen asenteen lisäksi odotamme sinulta kykyä ja halua luoda asiakkaille kokonaisvaltainen ja onnistunut asiakaskokemus. Vastaat olemassa olevista kunta- ja oppimisympäristöasiakkuuksista pääkaupunkiseudulla aktiivisella otteella; rakennat vahvoja asiakassuhteita ja laajennat myyntiä innovatiivisin ottein. Tämän lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä muiden sisäisten- ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Profiilisi:

Sinulla on taito kehittää asiakassuhteita määrätietoisesti ja työskentelet pitkäjänteisesti löytäen asiakkaalle sopivat palvelut ja ratkaisut. Osaat johtaa omaa työtäsi ja toimit tavoitteellisesti sekä yksin että tiimissä.

Key Account Managerin tehtävässä sinua auttaa:

·        Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen, englannin ja ruotsin kielen taito                                                                           

·        Olet aidosti kiinnostunut tuottamaan parhaan asiakaskokemuksen asiakkaalle

·        Visuaalisuus ja ymmärrys tilasuunnittelusta

·        Kokemus myynnistä ja/tai palvelumyynnistä

·        Kokemus projektityöskentelystä ja julkisesta hankintaprosessista

·        Kaupallinen tai muu soveltuva tutkinto

·        Tarkkuus ja paineensietokyky

·        Windows Office työkalujen hallinta

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn hyvillä eduilla Pohjoismaiden johtavassa työ- ja oppimisympäristöjen asiantuntijaorganisaatiossa sekä loistavat puitteet kehittää omaa osaamistasi ja edetä urallasi omien vahvuuksiesi mukaisesti. Mukavien kollegojen lisäksi sinua tukee, inspiroiva monipuolinen työympäristö Pitäjänmäellä sekä laadukas perehdytys.

Jos koet sopivasi Martelan huippuammattilaisten joukkoon, jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta!

Lähetä hakemus tästä!

Lue lisää Martelasta täältä!

 

Tämä rekrytointi toteutetaan yhteistyössä SalesOnly Oy:n rekrytointikonsultti Mikko Törnin kanssa. Jos sinulla on tehtävää koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä Mikkoon puh. 040 185 0303.

Hakuaika tehtävään päättyy 31.3.2020. Aloitamme kuitenkin lukemaan hakemuksia läpi heti, joten lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian.

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo 75 vuoden ajan. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlipputunnuksen ja Design from Finland -merkin osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista, suomalaisesta muotoilusta ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia tilojen käyttöä tehostaen myös oppimisympäristöissä ja hoivakohteissa. Vuonna 2019 Martela-konsernin liikevaihto oli 106,2 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskenteli keskimäärin 494 henkilöä.

Löydät meidät eri kanavista. Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter, Youtube, Pinterest, Martela Blog

Etkö löytänyt etsimääsi?

Palaa tästä takaisin avoimiin työpaikkoihin

Takaisin avoimiin työpaikkoihin