Sales Executive, E-Commerce

Helsinki

OLETKO TULOSHAKUINEN RATKAISUMYYNNIN AMMATTILAINEN, JOLLA ON KOKEMUSTA VERKKOKAUPAN ALALTA – TERVETULOA UNIFAUNILLE!

Etsimme nyt Suomen tiimiin tuloshakuista Sales Executivea, jolla on monen vuoden kokemus verkkokaupan ja vähittäiskaupan aloilta sekä SaaS palveluista. Sales Excutiven roolissa sinusta tulee tärkeä osa Unifaunia, joka saa Euroopan pyörät pyörimään – olemme vuosittain yli 300 miljoonan verkkokauppaostoksen ja kuljetustilauksen digitaalinen alusta ja keskeinen osa jokapäiväistä elämää.

Sales Executivena olet vastuussa kannattavan ja pitkäaikaisen liiketoiminnan luomisesta. Keskityt uusien asiakassuhteiden ja uuden liiketoiminnan luomiseen pääasiassa verkkokaupan alan yrityksille. Olet vastuussa koko myyntiprosessista, ja sinulla on myös liiketoimintavastuu arvon luomisesta asiakkaalle. Lisäksi olet mukana tuotekehityksessä päivittämällä asiakkailta saatuja tietoja, kartoittamalla uusien asiakkaiden tarpeita sekä seuraamalla kilpailevia tuotteita. Raportoit tehtävässä Head of Regional Sales Finland & Baltics’ille. Rooli sisältää matkustuspäiviä.

Mitä me tarjoamme sinulle?

 • Houkuttelevan työpaikan nopeasti muuttuvalla alalla eturintamassa
 • Nopeat päätöksentekopolut dynaamisessa organisaatiossa
 • Kollegat, joilla on vahva draivi ja osaaminen
 • Houkuttelevat kehitys- ja uramahdollisuudet
 • Roolin, jossa yhdistyvät vastuu ja vapaus
 • Kilpailukykyisen kk-palkan ja vuosibonuksen

Kuka sinä olet?

Menestyäksesi tehtävässä, sinulla on oltava vahva draivi myyntiin. Olet itseohjautuva ja tartut toimeen ripeästi, ja sinulla on kokemusta verkkoliiketoiminnasta (IT / SaaS / Cloud). Olet työskennellyt monimutkaisten myyntiprosessien parissa ja sinulla on kertynyt asiakasverkostoa verkkokaupan alalta. Motivoidut uusasiakashankinnasta, ja arvostat mahdollisuutta suunnitella omat toimintatapasi asetettujen tavoitteiden mukaan. Kiinnitämme huomiota liiketoimintalähtöisyyteen sekä sosiaalisiin taitoihisi, ja etsimmekin henkilöä, jolla on kyky luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja kokemusta johtajatason kanssa neuvotteluista. Olet sitoutunut työhösi, ja investoit aikaa ja energiaa saavuttaaksesi tuloksia. Viihdyt dynaamisessa ympäristössä, jossa tapahtuu paljon, ja jossa avautuu päivittäin uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Edellytämme sinulta:

 • Kokemusta verkkokaupan alalta / verkkoliiketoiminnasta /SaaS- palveluista
 • Kokemusta monimutkaisista myyntiprosesseista (complex sales / IT / SaaS / Cloud)
 • Olet kiinnostunut modernista teknologiasta, ja sinulla on kyky oppia uutta
 • Asiakaslähtöisyyttä ja ratkaisukeskeisyyttä
 • Yksityiskohtiin huomion kiinnittämistä
 • Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa (ruotsin kielen taito on plussaa)
 • Ajokorttia
 • Korkeakoulututkinto ja ymmärrys Delivery Management järjestelmistä katsotaan eduksi!

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 8.3.2021 mennessä. Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnlyn kanssa, ja mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa mielellään rekrytointikonsultti Mikko Törni (p. 040 185 0303, mikko.torni@salesonly.fi). Kaikkia hakemuksia käsitellään luottamuksellisesti. Haastatteluja käydään jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Unifaun on johtava pilvipohjaisten Delivery Management järjestelmien toimittaja Pohjois-Euroopassa. Innovatiivisilla ja korkealaatuisilla palveluilla yksinkertaistamme ja parannamme liikenteen ostajien ja liikenteenharjoittajien jokapäiväistä elämää. Ratkaisuja käytetään yli 80 maassa, hoidamme päivittäin noin miljoonaa tapahtumaa ja lähetämme yli 800 000 lähetystä 100 000 eri yritykselle järjestelmiemme kautta. Meillä työskentelee 250 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Puolassa, Alankomaissa ja Belgiassa ja olemme kasvamassa kovaa vauhtia! Lue lisää Unifaunista täältä.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Palaa tästä takaisin avoimiin työpaikkoihin

Takaisin avoimiin työpaikkoihin