Sales Executive

Helsinki

Datscha Oy – Sales Executive

Datschalla pääset työskentelemään laadukkaan brändin ja kiinteistömarkkinoilla eniten käytetyn tietopalvelu- ja analysointityökalun parissa. Datschalla olet osa pientä, yrittäjähenkistä ja dynaamista tiimiä. Meillä on toimistot sekä Helsingissä, Tukholmassa että Lontoossa.

Nyt etsimme päämäärätietoista ja tuloshakuista Sales Executive täydentämään Suomen myyntitiimiä!

Sales Executivena autat asiakkaitasi tehostamaan ajan käyttöään ajankohtaisen datan avulla tarjoamalla kiinteistötietoa vaivattomasti ja nopeasti Datschan SaaS-palvelun avulla. Vastaat tehtävässäsi uusasiakashankinnasta ”Hunter” henkisellä aktiivisuudella. Tällä hetkellä asiakaskuntaamme kuuluu muun muassa: kiinteistöomistajia, palveluiden tuottajia ja managereja, konsultteja, pankkeja, rakennuttajia ja kiinteistökehittäjiä. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Eteläesplanadilla.

Mitä me tarjoamme sinulle?

  • Mahdollisuuden kehittyä kiinteistöalan moniosaajaksi
  • Kansainvälisen organisaation sekä monipuoliset uramahdollisuudet
  • Osaavan ja kannustavan tiimin tuen
  • Itsenäisen työn kannustavalla palkkamallilla ja henkilöstöeduilla
  • Laadukkaan tuotteen, jota on ilo myydä!

Mitä me odotamme sinulta?

Olet itseohjautuva, aktiivinen ja määrätietoinen ratkaisumyyjä. Sinua motivoi tuloshakuinen ja tavoitteellinen myyntityö. Olet tiimipelaaja, mutta kannat vastuun kalenterisi hallinnasta sekä työviikkojesi täyttämisestä asiakastapaamisilla. Toivomme sinulta:

  • Kokemusta tuloksellisesta B2B -myyntityöstä
  • Kokemusta uusasiakashankinnasta
  • Sujuvaa kommunikointia (kirjallisesti ja suullisesti) suomeksi ja englanniksi
  • Kokemus kiinteistö- tai IT- alalta katsotaan eduksi

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.3.2021. Lisäkysymyksiin vastaa mielellään rekrytointikonsulttimme Sami Narkia (+358 408 222 809).

Datscha on Pohjoismaiden johtava selainpohjainen kaupallisen kiinteistöliiketoiminnan analysointityökalu, jonka tarina on alkanut 1990-luvulla. Tällä hetkellä Datscha on Pohjoismaiden eniten käytetty palvelu kaupallisten kiinteistöjen arviointiin ja sitä käytetään yli 750 yrityksessä. Uskomme, että kiinteistömarkkinoiden tulevaisuus on digitalisaatiossa, läpinäkyvyydessä ja uusien innovaatioiden hyödyntämisessä. Joulukuussa 2019 Datschan osti Real Capital Analytics (RCA), joka tarjoaa tietoa liikekiinteistösijoituksen trendeistä, toimijoista ja kaupoista yli 140 maassa. Lue lisää Datschasta täältä!

Etkö löytänyt etsimääsi?

Palaa tästä takaisin avoimiin työpaikkoihin

Takaisin avoimiin työpaikkoihin