Content Lead

Timma on suomalainen kasvuyritys, joka tarjoaa nerokkaan ratkaisun arjen haasteeseen: Timman avulla voit helposti löytää, vertailla ja varata hius-, kauneus-, sekä hierontapalveluita läheltäsi. Yrittäjiä Timma palvelee tarjoamalla heille digitaalisen ajanvaraus- sekä kassajärjestelmän, jonka avulla kalenteri saadaan helposti täytettyä.

Haluamme nyt ja jatkossa olla luomassa innovatiivisia palveluita, jotka vapauttavat aikaa ihmisille, jotta he voivat keskittyä siihen, mikä heille on tärkeää. Timmaa käyttää yli 17 000 alan ammattilaista sekä 230 000 kuluttajaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Timmalla on n. 50 työntekijää, ja jaettu arvomaailma sekä avoin kulttuuri ovat timmalaisille tärkeitä asioita.

Content Lead

Etsimme kasvumme tueksi markkinointitiimiimme Content Leadia ottamaan kokonaisvastuuta Timman sisältömarkkinoinnista. Pääset mukaan rakentamaan Timman brändiä laatimasi sisältöstrategian- ja suunnitelman avulla. Olet mukana luomassa liiketoiminnan tavoitteita tukevia ja kuluttaja- sekä yrittäjäkohderyhmät huomioivia sisältökonsepteja. Tämän lisäksi tulet luotsaamaan markkinointitiimiä Head of Marketing:n äitiysloman ajaksi.

Content Leadina luot hakukoneoptimoituja ja inspiroivia digitaalisia sisältöjä tavoitteenasi tukea asiakaspolkuja ja kasvattaa sivustomme liikennettä. Lisäksi tuotat mainoscopyja, sekä suunnittelet ja toteutat muita markkinointitoimenpiteitä ja -sisältöjä yhdessä tiimin kanssa. Huomioit kaikissa suunnitelmissa ja sisällöissä tone-of-voice -ohjeistuksemme sekä skaalautuvuuden muissa Pohjoismaissa. 

Sisältömarkkinoinnin lisäksi johdat Timman neljän hengen markkinointitiimiä äitiyslomasijaisuuden ajan. Pääset siis jatkokehittämään markkinointisuunnitelmia- ja prosesseja laaja-alaisesti. Vastaat markkinointibudjetista ja seuraat markkinointiaktiviteettien toteutumisesta suunnitelmien mukaan. Roolin vastuissa on jouston ja kasvun varaa mielenkiinnon ja osaamisen mukaan. Raportoit tehtävässä äitiyslomasijaisuuden ajan CEO:lle, ja sen päätyttyä Head of Marketingille.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjolla on upea mahdollisuus päästä vauhdikkaaseen kasvuympäristöön kehittämään ja vaikuttamaan. Timmassa on matala hierarkia ja vahva kokeilukulttuuri. Ihmisiin luotetaan, ja kaikkia rohkaistaan jakamaan ideoitaan ja toiveitaan avoimesti.

Tarjoamme osaamiseesi ja lopullisiin vastuisiisi perustuvan palkan, joka on avoimen palkkamallimme mukaan noin 4 000–4 500 €. Lisäksi sinulla on käytössäsi laajat kokonaisvaltaista työhyvinvointia tukevat edut, kuten Auntie-palvelu, hammashoitoetu sekä lounas- liikunta- ja kulttuuriedut.

Timmalaiset vannovat tasapainoisen työelämän nimeen. Töiden paiskimisen ohella on tärkeää pitää hauskaa yhdessä sekä huolehtia omasta jaksamisesta. Timmalla panostetaan viihtyisään työympäristöön ja virkistäytymiseen toimistolla sekä säännöllisesti tiimipäivien merkeissä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti myös 4-päiväiseen työviikkoon.

Mitä arvostamme ja odotamme?

Sinulla on kokemusta monipuolisten sisältöjen suunnittelusta ja tuottamisesta, ja pidät artikkelisisältöjen sekä mainostekstien luomisesta eri konteksteihin. Hallitset hakukoneoptimoinnin, osaat toteuttaa ja hyödyntää avainsanatutkimusta sekä pystyt sujuvasti käyttämään erilaisia työkaluja. Luot, muokkaat, ja käännät sisältöjä sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Laajempi ymmärrys SEO- ja SEM-aktiviteettien yhdistämisestä sekä aikaisempi kokemus verkkosivujen kehittämisestä ja sisällönhallintajärjestelmistä katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös aikaisempi kokemus sisältöstrategian parissa työskentelystä sekä datan ja analytiikan hyödyntämisestä sisältömarkkinoinnin tuloksellisuuden seurannassa.

Työskentelet tehokkaasti yksin, mutta nautit myös ideoinnista ja markkinoinnin kehittämisestä ja suunnittelusta tiimin kesken. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Toivomme myös, että olet kiinnostunut kauneus- ja hyvinvointialasta sekä sen palveluista ja trendeistä.

Kiinnostuitko?

Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnlyn kanssa. Mikäli kiinnostuit ja koet olevasti oikea henkilö tähän rooliin, lähetä CV:si ja hakemuksesi SalesOnlyn rekrytointijärjestelmän kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.1.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Huomioithan, että tulemme prosessin aikana pyytämään työnäytteitä aikaisemmista töistäsi. Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli sinulla heräsi lisäkysymyksiä, ethän epäröi olla yhteydessä SalesOnlyn konsulttiin Sariin joko puhelimitse, sähköpostitse tai LinkedInin kautta: Sari Koskenkorva, Growth Consultant, sari.koskenkorva@salesonly.fi, 050 407 1350 

Etkö löytänyt etsimääsi?

Palaa tästä takaisin avoimiin työpaikkoihin

Takaisin avoimiin työpaikkoihin