Avoimet työpaikat

Etsimme sekä kokeneita myynnin ammattilaisia ja myynnin johtajia, että myyntialalle juuri siirtyneitä tai myyntiuraa suunnittelevia henkilöitä.

Etsitkö uusia haasteita myynnin parissa? Tutustu alla oleviin avoimiin työpaikkoihin ja laita hakemusta tulemaan, jos löydät kiinnostavan paikan. Voit myös jättää CV:si järjestelmäämme avoimena hakemuksena, jolloin voimme huomioida sinut hauissamme. SalesOnlyn verkoston kautta palkataan vuosittain noin 400 henkilöä. Mitä vielä odotat?

Pääkaupunkiseutu

Sales Team Leader

Stanley Security Oy on täyden palvelun turvatalo, jonka ratkaisut perustuvat nykyaikaisiin teknisiin järjestelmiin ja palveluihin sisältäen kulunvalvonta-, kameravalvonta-, rikosilmoitin-, paloturva-, tuotesuojaus- ja henkilöturvajärjestelmiä. Olemme osa globaalia Stanley Black & Decker -konsernia. Suomessa Stanley Security Oy on teknisten turvaratkaisujen ja järjestelmäpalveluiden markkinajohtaja.

Pääkaupunkiseutu

Partner Manager

Partner Manager vastaa yhteistyöstä Kivran kumppaneiden kanssa. Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä ovat loistavat yhteistyötaidot ja kyky hallita useita isoja kokonaisuuksia yhtäaikaisesti. Partner Manager keskittyy työssään sekä olemassa olevien kumppanisuhteiden hoitamiseen että myynnin kasvattamiseen kumppaniverkostojen avulla. Henkilö neuvottelee itsenäisesti kumppanisopimuksista, tavoitteista ja erilaisista yhteistyömalleista kumppaniverkostossa. Partner Manager työskentelee osana myynnin- ja liiketoiminnan kehitystiimiä.