Myynnin rekrytointi –
Palkkaamassa myyntiin?

SalesOnlylla on Pohjoismaiden laajin rekrytointiverkosto, johon kuuluu 38 000 yritysmyynnin ammattilaista ja asiantuntijaa. Elämme ja hengitämme myyntiä. 80 % asiakkaistamme käyttää palvelujamme uudelleen.
Onko yritykselläsi tarvittavat myyntiresurssit – ei vain nyt, vaan myös lähitulevaisuudessa? Jos ei, olet tullut oikeaan paikkaan. Me olemme myyntirekrytoinnin asiantuntijoita ja rakastamme työtämme.

Mitä tarjoamme

  • Asiantuntevaa neuvontaa siitä, miten myynnin avulla voit varmistaa pitkän aikavälin kannattavuuden.
  • Erityisosaamista myyntiorganisaation kehittämisestä osana yrityksen strategiaa ja tavoitteita.
  • Yhteistyökumppanin, jolla on vankka kokemus myynnin rekrytoinneista: yli 1750 rekrytointitoimeksiantoa yli 500 asiakkaalle.

Rekrytointiprosessimme ja asiakkaamme

Lue lisää rekrytointiprosessistamme ja siitä, miten varmistamme valitsemiemme hakijoiden osaamisen ja soveltuvuuden yritykseenne. Lisätietoa SalesOnlysta löydät täältä.

Ota yhteyttä, niin avataan keskustelu.

Läpinäkyvyys yhteistyössä

Rekrytointiprosessimme hoidetaan aina läpinäkyvän yhteistyön kautta. Myynti on kannattavan liiketoiminnan peruspilari, ja me ja asiakkaamme ymmärrämme sen. Siksi kaikki SalesOnlyn rekrytointikonsultit ovat myynnin ammattilaisia. Erikoisosaaminen on tärkeä syy siihen, miksi olemme onnistuneet rekrytoinnissa niin hyvin.

Yrityksesi tarpeet ratkaisevat

Toimintamme perustana ovat aina sinun ja yrityksesi tarpeet. Konsultoimme sinua siinä, mitä osaamista ja ominaisuuksia tulevalla kollegallasi tulee olla riippumatta siitä, onko kyseessä yksittäinen rekrytointi tai kokonaisen uuden myyntiorganisaation rakentaminen.

Tietoa SalesOnlysta

SalesOnly on myyntiin erikoistunut yritys, joka rekrytoi kaikille toimialoille Pohjoismaissa. Yrityksellämme on toimintaa Helsingissä, Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä. Elämme ja hengitämme myyntiä joka päivä. Olemme itsekin myynnin ammattilaisia ja tunnistamme nopeasti tarpeenne ja löydämme yhdessä tarpeisiin soveltuvan ratkaisun.

Ota yhteyttä