Toimialat

Olemme ylpeitä kestävistä asiakassuhteistamme, sekä pitkäaikaisesta yhteistyöstä hakijoiden kanssa.

Rekrytoimme kaikilla eri toimialoilla. Alla löydät lisätietoa muutamista toimialoista, joiden parissa olemme toimineet.

FMCG JA FOODSERVICE

Koska kuluttajien käyttäytyminen on muuttunut koskien tuotteiden ja palvelujen ostamista, koko FMCG/Foodservice ja elintarvikkeiden vähittäiskauppa kokee suuria muutoksia. Tämä asettaa suuret vaatimukset tuotannon vaiheille, liiketoiminnan kehittämiselle, markkinoinnille ja myynnille, top of mind -tunnettuudelle, trendien seuraamiselle ja ympäristön valvomiselle alan johtajan aseman saamiseksi tai säilyttämiseksi.

TIETOTEKNIIKKA JA TELEVIESTINTÄ

Ihmiset haluavat ostaa toiminnon eli ratkaisun tai palvelun, joka ratkaisee ongelman ja luo lisäarvoa. On yhdentekevää, mikä merkki tai valmistaja mahdollistaa halutun ratkaisun. Haluan esimerkiksi voida soittaa ystävilleni ja keskustella heidän kanssaan. Sillä, miten tämä tapahtuu, ei ole väliä, kunhan toiminto täyttää tarpeeni.
Tämä muuttaa tapaamme ostaa palveluja ja tuotteita. On erittäin tärkeää osoittaa jatkuvasti uteliaisuutta sekä halua ymmärtää ja viestittää aidosti sitä lisäarvoa, jonka haluat tarjota ostajallesi.

TEOLLISUUS JA RAKENTAMINEN

Teollisuus ja rakennusala on kohdannut suuria muutoksia, kun kuluttajien ostokäyttäytyminen on muuttunut. Digitalisoituminen on avannut uusia mahdollisuuksia kaikilla toimialoilla ja erityisesti teollisuuden aloilla. Nämä muutokset asettavat yritykset haasteen äärelle tuotannonhallinnan, liiketoiminnan kehittämisen sekä myynnin osalta. Siksi on tärkeää, että yritykset pysyvät ajantasalla liiketoiminnan uusista tuulista ja trendeistä ja pyrkivät näin säilyttämään kilpailuasemansa markkinoilla.