Tapahtumat

Tapahtuma | Näin menestyt haastavilla osaajamarkkinoilla ja tavoitat myynnin ammattilaiset  

”Kaikki haluaa tämän paikan, koska ollaan niin houkutteleva työnantaja.” Erityisesti myynnin osaajista on huutava pula, joten haastavilla osaajamarkkinoilla pärjääminen vaatii hyvään imagoon tuudittautumisen rinnalle sujuvan rekrytointiprosessin ja myynnin asiantuntijuutta, jolla todella erottuu markkinoilla.

Miltä myynnin ammattilaisten osaajamarkkinat näyttävät rekrytoijan näkökulmasta ja kuinka ne ovat muuttuneet? Mitkä ovat rekrytointien suurimpia kipupisteitä? Tervetuloa SalesOnlyn ensimmäiseen live tapahtumaan aamupalan merkeissä, jossa maajohtajamme Mikko Törni sekä Growth Manager Hannu Pelli jakavat omat vinkkinsä, miten menestyä haastavilla osaajamarkkinoilla ja tavoittaa myynnin ammattilaiset.

Tarkastelemme isoimpia sudenkuoppia myyjäprofiilin määrittelyssä, opimme aitojen esimerkkien kautta ja keskustelemme käytännön haasteista rekrytointien takana. Ennen kaikkea pääsemme verkostoitumaan hyvällä porukalla!

Mitä, Missä , Milloin?

🎇 Näin menestyt haastavilla osaajamarkkinoilla ja tavoitat myynnin ammattilaiset

📍 Autotalon 9 krs., Salomonkatu 17 B, 00100 Helsinki

⏱ Keskiviikko 26.10.2022 klo 8:00-10:00. Aamupalaa ja verkostoitumista klo 8-8:30, virallinen ohjelma alkaa klo 8:30.

Paikkoja on vain rajoitetusti, joten tarkista kalenterisi ja ilmoittaudu mukaan heti! Huomioithan että, ilmoittautuminen on sitova. Nähdään lokakuussa!