Rekrytointipalvelut

Millainen on hyvä rekrytointipalvelu?

Rekrytoinnin onnistumiseen vaaditaan selkeä prosessi ja perusteellista tietämystä sekä uuden työntekijän että työnantajan edellytyksistä. Toimiva rekrytointipalvelu edellyttää tietoa asiakkaan yrityksestä, liiketoiminnasta, yrityskulttuurista ja visioista sekä siitä, mitä odotuksia uudelle työntekijälle asetetaan. Siksi perusteellinen analyysi jokaisessa käynnistämisvaiheessa on mielestämme erittäin tärkeä. Meille on tärkeää saada enemmän perspektiiviä elämään, kokonaisvaltaisen rekrytointipalvelun tarjoamiseksi. Siksi meille on tärkeää tavata kaikki päätöksentekijät, nykyiset myyjät sekä muut tärkeät henkilöt luodaksemme hyvät edellytykset tuleville yhteistyöprojekteille.

 

Näin rekrytointiprosessimme etenee

Rekrytointiprofiili

SalesOnly laatii yhdessä asiakkaan kanssa rekrytointiprofiilin, joka sisältää työn kuvauksen ja tietoa odotuksistanne taitoihin, kokemuksiin ja henkilökohtaisiin ominaisuuksiin liittyen. SalesOnly laatii myös työ- ja aikasuunnitelman rekrytointiprosessista.

Oikeiden työntekijöiden saavuttamiseksi on tärkeää näkyä oikeissa verkostoissa. SalesOnly valitsee yhdessä yrityksenne kanssa oikeanlaiset mainoskanavat pääasiallisesti digitaalisesti. Oma verkostomme ja tietokantamme on äärimmäisen tärkeä lähde. Pyrimme jatkuvasti kehittämään ja päivittämään näitä henkilökohtaisten yhteydenottojen kautta. SalesOnly hakee myös sopivia ehdokkaita ulkoisista tietokannoista ja sosiaalisista verkostoista.

Valintaprosessi

Valitsemme vaatimusprofiilin perusteella mielenkiintoiset ehdokkaat henkilökohtaiseen haastatteluun. Käytämme hyväksi havaittua haastattelutekniikkaa, joka sisältää suunnattuja haastattelukysymyksiä sekä jäsenneltyjä käyttäytymishaastatteluja, joissa keskitytään myyntiin. Tarkoituksena on arvioida tulevaa käyttäytymistä kyseessä olevaa työtehtävää varten. Haastattelun aikana esitellään myös yrityksenne ja kyseessä oleva työtehtävä.

Esittelyvaihe

Esittelemme 2-4 ehdokasta työtä kohti omissa toimitiloissamme tai asiakkaan luona. Normaalisti tämä tapahtuu 4 viikon sisään siitä, kun vaatimusprofiili on hyväksytty. Saatte tapaamisen yhteydessä kirjallisen ja suullisen esitelmän kustakin ehdokkaasta. Tavattuanne kaikki ehdokkaat teette päätöksen siitä, kenet valitsette seuraavaan vaiheeseen prosessissa.

Suositukset ja arvioinnit

Kun olette tehneet valintanne, valitsemallenne loppuehdokkaille tehdään henkilöarvioinnit, jossa keskitytään myyntiin liittyvään motivaatioon ja dynamiikkaan. Sen jälkeen tarkastamme hakijoiden meille toimittamat suositukset ehdokkaiden meille toimittamien kolmen suosittelijan kanssa.

Seuranta

Kun olette tehneet valintanne, valitsemallenne loppuehdokkaille tehdään henkilöarvioinnit, jossa keskitytään myyntiin liittyvään motivaatioon ja dynamiikkaan. Sen jälkeen tarkastamme hakijoiden meille toimittamat suositukset ehdokkaiden meille toimittamien kolmen suosittelijan kanssa.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!