Ota yhteyttä

Kasvavan yrityksen tärkein ja kriittisin moottori on myynnin ja markkinoinnin yhteispeli. Me olemme erikoistuneet myynnin ja markkinoinnin rekrytointiin ja autamme sinua pysymään ajantasalla nopeasti muuttuvassa osaajakentässä.

Haluaisitko kuulla lisää palveluistamme?

Ole rohkeasti yhteydessä ja jutellaan lisää minkälainen ratkaisu sopisi teille!

Tiimimme

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Meistä sanottua

Olemme ylpeitä toimivasta yhteistyöstä asiakkaitemme kanssa sekä laajasta hakijaverkostostamme.

Maija Volotinen

Timma

Me Timmalla menemme aina ihmiset edellä. Siksi arvostan todella paljon sitä, kuinka perusteellisesti SalesOnly perehtyi liiketoimintamme lisäksi yrityskulttuuriimme. Oli hienoa seurata, kuinka he saivat kiinni arvoistamme ja vaalivat brändiämme läpi koko prosessin. SalesOnly viesti sekä meidän että kandien suuntaan todella nopeasti ja läpinäkyvästi. Kandien kiitokset konkretisoivat hyvin myös sen, ettei laadukas suorahaku ole vain rekrytointia, vaan tärkeä osa työnantajamielikuvan vahvistamista.

Patrik Palatz

Canter

Olen vankkumaton avoimuuden kannattaja. Tämä filosofia leimasi molempia rekrytointeja. Panostimme paljon siihen, että ehdokkaat saavat työn tekemisen ja työkulttuurin kaikista puolista realistisen ja rehellisen kuvan. Hyödynsin SalesOnlyn osaamista myös miettiessäni palkitsemisen painotuksia ja palkka-avoimuutta koskevia kysymyksiä.

Veera Inna

Netum

SalesOnlyn kanssa lähdimme toteuttamaan rekrytointia useiden kumppanien kartoituksen jälkeen ja olimme tyytyväisiä rekrytoinnin kulkuun sekä tulokseen. Viestintä oli sujuvaa ja yrityksemme työnantajamielikuvasta pidettiin huolta läpi prosessin. Saimme myös useammalta kandidaatilta hyvää palautetta SalesOnlyn toiminnasta. Kiitokset SalesOnlylle hyvästä yhteistyöstä!