Meistä

Myynti on yksi vaikeimmin rekrytoitavista tehtäväalueista. Samalla se on kuitenkin ratkaisevassa asemassa yrityksen menestyksen kannalta. SalesOnlyn menestys perustuu liiketoiminnan tuntemukseen ja Pohjoismaiden suurimpaan myyntialan työnhakijaverkostoon.

Tehtävämme on löytää parhaille työnantajille parhaat myyjät. Molempien osapuolien etuna on saada pitkäaikainen ja toimiva suhde. Myyntirekrytoinnissa on paljon haasteita ja siksi haluamme, että kaikilla työntekijöillämme on pitkä kokemus myyntityöstä. Meillä on ammattitaitoa ja vankkaa osaamista sekä myynnistä että rekrytoinnista.

Aloitimme toiminnan vuonna 2010, neljän työntekijän voimin. Vuoden 2014 aikana yrityksemme kasvoi 33 %:lla ja kasvu jatkuu. Nykyisin meillä on noin 30 työntekijää Ruotsissa ja Suomessa. Nämä työntekijät elävät ja hengittävät myyntiä joka päivä ympäri vuoden Tukholman, Göteborgin, Malmön ja Helsingin toimistoissamme. Kuulumme laajenevaan Wise Group -henkilöstöpalvelukonserniin, ja olemme myynnin ja liiketoiminnan tutkimusta harjoittavan ProSalesin liikekumppani.

LIIKETOIMINTAOSAAMINEN

Meillä on liiketoiminnan ammattitaitoa ja vankkaa osaamista sekä myynnistä että rekrytoinnista ja löydämme parhaat hakijat kasvattamaan ja kehittämään asiakkaidemme liiketoiminnan kannattavuutta. Samalla tarjoamme hakijoillemme heille parhaiten sopivia uramahdollisuuksia nopeasti muuttuvilla työmarkkinoilla.

KESTÄVÄT ASIAKASSUHTEET

Olemme tehneet 1750 rekrytointia 500 pohjoismaiselle yritykselle, ja 80 % asiakkaistamme käyttää palvelujamme uudelleen. Se on paras todiste työmme laadusta. SalesOnlyn rakentamiseksi tekemämme työ on tuottanut tulosta, ja siitä ovat hyötyneet etenkin asiakkaamme ja työnhakijat!

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMINEN REKRYTOINNIN AVULLA

Vuosien mittaan roolimme on myös muuttunut enemmän neuvoa-antavaksi. Autamme yrityksiä kehittämään myyntiorganisaatioitaan. Yksi esimerkki on HP:n puolesta hoitamamme toimeksianto, jossa rekrytoimme 10 henkilöä aivan uuteen myyntiorganisaatioon.

Tiimimme

Ota yhteyttä!