Meistä

SalesOnly on erikoistunut B2B myynnin ja markkinoinnin rekrytointiin ja tavoittelee asiakkailleen avaimia kasvuun. Tuemme parhaiden ehdokkaiden valinnassa, jotta osaamis- ja kasvutavoitteet liiketoiminnassanne kohtaavat.  Olemme kumppanisi, jotta voit keskittyä ydinosaamiseesi tietäen, että saat pian infoa rekrytoinnin etenemisestä.

Me autamme yritystäsi kirkastamaan, mitä osaamista liiketoimintasi kaipaa ja varmistamme että ehdokkaat soveltuvat työtehtävään ja -kulttuuriin. Meille on sydämen asia vaalia hakijakokemusta, mikä heijastuu yrityksesi työnantajamielikuvaan.

Missiomme on olla asiakkaidemme kasvukumppani, ihmisiin ja heidän potentiaaliinsa keskittyen. Tiimimme muodostuu intohimoisista ja sitoutuneista myynnin ja markkinoinnin rekrytoinnin ammattilaisista.

SalesOnly on toiminut Suomen markkinoilla vuodesta 2016. Ruotsista Suomeen rantautunut SalesOnly Ab aloitti toimintansa vuonna 2010, neljän henkilön voimin. Nykyisin meitä on yhteensä 25 asiantuntijaa Ruotsissa ja Suomessa. Olemme myös osa Wise People Groupia.

Wise People Group on pohjoismainen, HR-työhön ja johtajuuteen keskittyvä konserni, joka on erikoistunut rekrytointiin, konsulttien välittämiseen ja osaamisen kehittämiseen eri toimialoilla.

Liiketoimintaosaaminen

Meillä on liiketoiminnan ammattitaitoa ja vankkaa osaamista sekä myynnistä, markkinoinnista että rekrytoinnista ja löydämme parhaat hakijat kasvattamaan ja kehittämään asiakkaidemme liiketoiminnan kannattavuutta. Samalla tarjoamme hakijoillemme parhaiten sopivia uramahdollisuuksia nopeasti muuttuvilla työmarkkinoilla.

Kestävät asiakassuhteet

Pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat osoitus työmme laadusta ja yli 80 % asiakkaistamme käyttää palvelujamme uudelleen. Pyrimme jokaisessa asiakkuudessa pitkäjänteisiin ja kestäviin ratkaisuihin, joissa työnantajamielikuvasta ja viestinnästä pidetään huolta.

Holistinen ymmärrys liiketoiminnasta

Olemme tukenasi myös kokonaisvaltaisessa liiketoiminnan kehittämisessä. Autamme yrityksiä kehittämään myynti- ja markkinointiorganisaatioitaan, sparraamme palkitsemisessa ja palkka-avoimuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Haluaisitko kuulla lisää?

Ole yhteydessä, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Tiimimme

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Tilaa uutiskirjeemme