Meistä

Myynti on yksi vaikeimmin täytettävistä tehtäväalueista. Samalla se on kuitenkin ratkaisevassa asemassa yrityksen menestyksen kannalta. Tehtävämme on löytää parhaille työnantajille parhaat myyjät. Molempien osapuolien etuna on saada pitkäaikainen ja toimiva suhde.

Myyntirekrytoinnissa on paljon haasteita ja siksi haluamme, että kaikilla konsulteillamme on pitkä kokemus myyntityöstä. Meillä on ammattitaitoa ja vankkaa osaamista sekä myynnistä että rekrytoinnista. SalesOnlyn menestys perustuu myynnin haasteiden tuntemiseen ja Pohjoismaiden suurimpaan myyntialan työnhakijaverkostoon.

SalesOnly Ab aloitti toimintansa vuonna 2010, neljän työntekijän voimin. Nykyisin meillä on noin 30 työntekijää Ruotsissa ja Suomessa. Elämme ja hengitämme myyntiä, joka päivä ympäri vuoden Tukholman, Göteborgin, Malmön ja Helsingin toimistoissamme. Kuulumme laajenevaan Wise Group -henkilöstöpalvelukonserniin, ja olemme myynnin ja liiketoiminnan tutkimusta harjoittavan ProSalesin liikekumppani.

Suomeen rantauduimme vuonna 2016, jonka jälkeen olemme rekrytoineet menestyksekkäästi niin myynnin työntekijä- kuin esimiestasolla monilla eri toimialoilla.

Liiketoimintaosaaminen

Meillä on liiketoiminnan ammattitaitoa ja vankkaa osaamista sekä myynnistä että rekrytoinnista ja löydämme parhaat hakijat kasvattamaan ja kehittämään asiakkaidemme liiketoiminnan kannattavuutta. Samalla tarjoamme hakijoillemme heille parhaiten sopivia uramahdollisuuksia nopeasti muuttuvilla työmarkkinoilla.

Kestävät asiakassuhteet

Olemme tehneet 1750 rekrytointia 500 pohjoismaiselle yritykselle, ja 80 % asiakkaistamme käyttää palvelujamme uudelleen. Se on paras todiste työmme laadusta. SalesOnlyn rakentamiseksi tekemämme työ on tuottanut tulosta, ja siitä ovat hyötyneet etenkin asiakkaamme ja työnhakijat!

Holistinen ymmärrys liiketoiminnasta

Vuosien mittaan roolimme on myös muuttunut enemmän neuvoa-antavaksi. Autamme yrityksiä kehittämään myyntiorganisaatioitaan. Yksi esimerkki on HP:n puolesta hoitamamme toimeksianto, jossa rekrytoimme 10 henkilöä aivan uuteen myyntiorganisaatioon.

Haluaisitko kuulla lisää?

Ole yhteydessä, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Tiimimme

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!