Avoimet työpaikat

Etsimme sekä kokeneita myynnin ammattilaisia ja myynnin johtajia, että myyntialalle juuri siirtyneitä tai myyntiuraa suunnittelevia henkilöitä.

Etsitkö uusia haasteita myynnin parissa? Tutustu alla oleviin avoimiin työpaikkoihin ja laita hakemusta tulemaan, jos löydät kiinnostavan paikan. Voit myös jättää CV:si järjestelmäämme avoimena hakemuksena, jolloin voimme huomioida sinut hauissamme. SalesOnlyn verkoston kautta palkataan vuosittain noin 400 henkilöä. Mitä vielä odotat?

Helsinki

Account Executive

Capgemini is a global leader in consulting, digital transformation, technology and engineering services. Building on its strong 50-year+ heritage and deep industry-specific expertise, Capgemini enables organizations to realize their business ambitions through an ray of services from strategy to operations. Capgemini is driven by the conviction that the business value of technology comes from and through people. Today, it is a multicultural company of 270,000 team members in almost 50 countries. With Altran, the Group reported 2019 combined revenues of €17billion.

Helsinki

Account Manager

Sensor Control Nordic AB on osa ADDTECH -konsernia ja olemme saanut korkeimman luottoluokituksen Dun & Bradstreetilta, minkä lisäksi liike-elämän julkaisut Veckans Affärer ja Dagens Industri ovat myöntäneet meille arvostetut ”Superföretag”- ja ”Gasellföretag”-tunnustukset. Se on osoitus siitä, että työskentelemme oikealla tavalla ja että tavoitteemme ovat yhdenmukaisia asiakkaidemme päämäärien kanssa: haluamme olla nro 1!

Helsinki

Solution Sales Manager

Matilda FoodTech luo menestyviä keittiöitä Pohjoismaissa tarjoamalla kokonaisratkaisuja ammattikeittiöille ja ravintoloille, sekä siihen liittyvää konsultointia ja koulutusta. Toimiala-asiantuntijoiden ja intuitiivisten sovellusten avulla ratkaisemme haasteita, jotka /../

Helsinki

Account Manager

Profinder on keväällä 2017 perustettu suomalainen IT-yhtiö. Profinder on täysin keskittynyt tarjoamaan eri toimialojen yrityksille B2C- ja B2B-kohderyhmäpalveluja sekä data-analytiikkaa. Profinder kehittää jatkuvasti omia palvelujaan ja tuo alalle uusia innovaatioita. Yhtiö osti syksyllä 2019 Fonectan dataliiketoiminnan ja tulee tekemään vuonna 2020 noin 5M€ liikevaihdon. Tavoitteena on kasvaa kannattavasti ja olla alan johtava toimija.

Helsinki

Business Developer

Capgemini is a global leader in consulting, digital transformation, technology and engineering services. Building on its strong 50-year+ heritage and deep industry-specific expertise, Capgemini enables organizations to realize their business ambitions through an array of services from strategy to operations. Capgemini is driven by the conviction that the business value of technology comes from and through people. Today, it is a multicultural company of 270,000 team members in almost 50 countries. With Altran, the Group reported 2019 combined revenues of €17billion.

Helsinki

Account Manager

Datscha on Pohjoismaiden johtava selainpohjainen kaupallisen kiinteistöliiketoiminnan analysointityökalu, jonka tarina on alkanut 1990-luvulla. Tällä hetkellä Datscha on Pohjoismaiden eniten käytetty palvelu kaupallisten kiinteistöjen arviointiin ja sitä käytetään yli 750 yrityksessä. Uskomme, että kiinteistömarkkinoiden tulevaisuus on digitalisaatiossa, läpinäkyvyydessä ja uusien innovaatioiden hyödyntämisessä. Joulukuussa 2019 Datschan osti Real Capital Analytics (RCA), joka tarjoaa tietoa liikekiinteistösijoituksen trendeistä, toimijoista ja kaupoista yli 140 maassa.

Kaikki alueet

Avoin hakemus

Haluatko löytää unelmiesi työpaikan kauttamme?

Jätä CV:si järjestelmäämme, niin voimme huomioida sinut hauissamme. Seuraa myös työpaikkailmoituksia kotisivuillamme, siltä varalta ettemme ole huomanneet ehdottaa kiinnostavaa paikkaa juuri sinulle!

Kuulumisiin!