Avoimet myynnin työpaikat

Etsimme sekä kokeneita myynnin ammattilaisia ja myynnin johtajia, että myyntialalle juuri siirtyneitä tai myyntiuraa suunnittelevia henkilöitä.

Etsitkö uusia haasteita myynnin parissa? Tutustu alla oleviin avoimiin työpaikkoihin ja laita hakemusta tulemaan, jos löydät kiinnostavan paikan. Voit myös jättää CV:si järjestelmäämme avoimena hakemuksena, jolloin voimme huomioida sinut hauissamme. SalesOnlyn verkoston kautta palkataan vuosittain noin 400 henkilöä. Mitä vielä odotat?

Lähetä avoin hakemus

Myyntipäällikkö

Tampere

TKM TTT Finland Oy on yksi maailman johtavista raskaan puunjalostusteollisuuden terien valmistajista. Jo yli 50 vuoden ajan olemme valmistaneet korkealaatuiset, kansainväliset laatukriteerit täyttävät terät sekä koneenosat vaativiin teollisuuden käyttökohteisiin...

Lue lisää & hae

Senior Sales Manager

Pääkaupunkiseutu

Senior Sales in Invesdor’s Nordic Sales Team Invesdor is not your typical finance company. We take pride with our open and encouraging work environment. If a 9-to-5 job and..

Lue lisää & hae

Sales Specialist

Pääkaupunkiseutu

Sales Specialist, SIGNICAT Signicat on 2007 perustettu, maailman ensimmäinen ja suurin sähköisten tunnistuspalveluiden tarjoaja. Olemme EU eIDAS-regulaation mukainen Qualified Trust Service Provider (QTSP). Olemme markkinajohtaja ja käsittelemme vuositasolla satoja..

Lue lisää & hae

Account Manager

Helsinki

Focus Neo – Account Manager Finland FocusNeo on valomainosten ja visuaalisen kommunikaation kokonaistoimittaja Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Autamme yrityksiä, vähittäiskauppoja, hotelleja, ravintoloita ja kiinteistönomistajia koko prosessin kanssa, aina alkukartoituksesta..

Lue lisää & hae

Myyntipäällikkö

Helsinki

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ Messukeskus on kohtaamismedia, joka yhdistää elämyksellisesti ihmiset ja toimialat. Messukeskuksessa kohtaa vuosittain miljoona kävijää ja yli 10 000 yritystä messuilla, tapahtumissa, kokouksissa ja kongresseissa. Olemme markkinajohtaja ja Messukeskus..

Lue lisää & hae

Myyntipäällikkö

Kuopio

Icopal Katto Oy Icopal Katto Oy tarjoaa täyden palvelun ratkaisuja kattojen, pihakansien ja siltojen vedeneristysurakointiin sekä kattojen huoltoihin. Autamme asiakkaitamme jo suunnitteluvaiheessa, jotta vedeneristyksille saadaan toimivimmat ratkaisut yksityiskohtia myöten...

Lue lisää & hae

Rahoituspäällikkö

Pääkaupunkiseutu

Finance Link Oy on laskurahoituksen edelläkävijä, joka on jo yli 20 vuoden ajan toiminut suomalaisyritysten kasvun kumppanina. Finance Link tarjoaa nopean ja modernin tavan muuttaa myyntisaatavat heti rahaksi, jolloin..

Lue lisää & hae

Asiakkuuspäällikkö

Useita

Bauer Watertechnology Oy – Asiakkuuspäällikkö (Pääkaupunkiseutu) Olemme kehittäneet, valmistaneet, markkinoineen ja myyneet kemikaalittomia vedenkäsittelylaitteita jo 20 vuoden ajan Suomessa ja ulkomailla. Bauer-vedenkäsittelylaitteet parantavat veden laatua ja pidentävät käyttövesi-, lämmitys-,..

Lue lisää & hae

Area Sales Manager

Pääkaupunkiseutu

Area Sales Manager Asiakkaamme etsii Area Sales Manageria itsenäiseen rooliin rakennusmateriaalien teknisen myynnin saralla. Haku suoritetaan hiljaisena hakuna ja lisätietoja tehtävästä saa SalesOnlyn maajohtajalta, Mikko Törniltä (040 185 0303) Etsimämme..

Lue lisää & hae

Avoin hakemus

Kaikki alueet

Haluatko löytää unelmiesi työpaikan kauttamme? Jätä CV:si järjestelmäämme, niin voimme huomioida sinut hauissamme! Seuraa myös työpaikkailmoituksia kotisivuillamme, siltä varalta ettemme ole huomanneet ehdottaa kiinnostavaa paikkaa juuri sinulle! Kuulumisiin!

Lue lisää & hae

Salesonly Lähetä avoin hakemus

Tiimimme

Ota yhteyttä!