Avoimet myynnin työpaikat

Etsimme sekä kokeneita myynnin ammattilaisia ja myynnin johtajia, että myyntialalle juuri siirtyneitä tai myyntiuraa suunnittelevia henkilöitä.

Etsitkö uusia haasteita myynnin parissa? Tutustu alla oleviin avoimiin työpaikkoihin ja laita hakemusta tulemaan, jos löydät kiinnostavan paikan. Voit myös jättää CV:si järjestelmäämme avoimena hakemuksena, jolloin voimme huomioida sinut hauissamme. SalesOnlyn verkoston kautta palkataan vuosittain noin 400 henkilöä. Mitä vielä odotat?

Lähetä avoin hakemus

Junior Sales Representative

Helsinki

Signicat on 2007 perustettu, maailman ensimmäinen ja suurin sähköisten tunnistuspalveluiden tarjoaja. Olemme EU eIDAS-regulaation mukainen Qualified Trust Service Provider (QTSP). Olemme markkinajohtaja ja käsittelemme vuositasolla satoja miljoonia tapahtumia. Tunnistuspalveluiden..

Lue lisää & hae

Tekninen Inside Sales

Vantaa

Askalon AB etsii teknistä Inside Sales -myyjää vahvistamaan Suomen myyntiorganisaatiota. Ruotsalaislähtöinen Askalon AB on toiminut prosessiteollisuuden keihäänkärkenä jo vuodesta 1973. Tällä hetkellä työllistämme n. 95 henkilöä Suomessa, Ruotsissa ja..

Lue lisää & hae

Sales & Business Development

Vantaa

Oletko itsenäisestä työstä ja haasteista syttyvä kokenut myynnin asiantuntija? Innostutko kaupan tekemisestä ja asiakassuhteiden kehittämisestä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme osaaja! Roolisi: Tehtäväsi on edistää Bring Frigon myyntiä..

Lue lisää & hae

Myyntipäällikkö

Helsinki

Me Comspotissa haluamme nähdä maailman, jossa tietotekniikka palvelee yrityksiä huomaamattomasti ilman ongelmia, ja jossa käyttäjät ovat koulutettu käyttämään käytössään olevia ohjelmistoja tehokkaasti.

Lue lisää & hae

Marketing Finland

Helsinki

Our mission is to provide innovative bathroom solutions that make your and our customers daily life easy and more enjoyable. We combine quality and smart solutions with Nordic design...

Lue lisää & hae

Avoin hakemus

Kaikki alueet

Haluatko löytää unelmiesi työpaikan kauttamme? Jätä CV:si järjestelmäämme, niin voimme huomioida sinut hauissamme! Seuraa myös työpaikkailmoituksia kotisivuillamme, siltä varalta ettemme ole huomanneet ehdottaa kiinnostavaa paikkaa juuri sinulle! Kuulumisiin!

Lue lisää & hae

Salesonly Lähetä avoin hakemus

Tiimimme

Ota yhteyttä!