Avoimet myynnin työpaikat

Etsimme sekä kokeneita myynnin ammattilaisia ja myynnin johtajia, että myyntialalle juuri siirtyneitä tai myyntiuraa suunnittelevia henkilöitä.

Etsitkö uusia haasteita myynnin parissa? Tutustu alla oleviin avoimiin työpaikkoihin ja laita hakemusta tulemaan, jos löydät kiinnostavan paikan. Voit myös jättää CV:si järjestelmäämme avoimena hakemuksena, jolloin voimme huomioida sinut hauissamme. SalesOnlyn verkoston kautta palkataan vuosittain noin 400 henkilöä. Mitä vielä odotat?

Lähetä avoin hakemus

Myyntipäällikkö

Tampere

Etsimme nyt toimeksiantajallemme energistä Myyntipäällikköä Pirkanmaan alueelle! Yritys toimii pakkausalalla ja heidän asiakaskuntansa koostuu teollisuuden alan yrityksistä. Yritys on alansa johtava toimija Suomessa (Liikevaihto n.20M€). Yrityksen tavoitteena on jatkaa..

Lue lisää & hae

Rahoituspäällikkö

Pääkaupunkiseutu

Finance Link Oy on laskurahoituksen edelläkävijä, joka on jo yli 20 vuoden ajan toiminut suomalaisyritysten kasvun kumppanina. Finance Link tarjoaa nopean ja modernin tavan muuttaa myyntisaatavat heti rahaksi, jolloin..

Lue lisää & hae

Account Manager / Enterprise Sales

Helsinki

Telavox – Account Manager / Enterprise Sales Telavox Flow on pilvipohjainen viestintäratkaisu, joka sisältää älykkään ja tehokkaan puhelinpalvelun, vaihteen, chatin – ja paljon muuta. Telavox Flow auttaa tekemään yrityksistä entistä..

Lue lisää & hae

Asiakkuuspäällikkö

Useita

Bauer Watertechnology Oy – Asiakkuuspäällikkö (Pääkaupunkiseutu ja Pohjois-Suomi) Olemme kehittäneet, valmistaneet, markkinoineen ja myyneet kemikaalittomia vedenkäsittelylaitteita jo 20 vuoden ajan Suomessa ja ulkomailla. Bauer-vedenkäsittelylaitteet parantavat veden laatua ja pidentävät..

Lue lisää & hae

Avoin hakemus

Kaikki alueet

Haluatko löytää unelmiesi työpaikan kauttamme? Jätä CV:si järjestelmäämme, niin voimme huomioida sinut hauissamme! Seuraa myös työpaikkailmoituksia kotisivuillamme, siltä varalta ettemme ole huomanneet ehdottaa kiinnostavaa paikkaa juuri sinulle! Kuulumisiin!

Lue lisää & hae

Salesonly Lähetä avoin hakemus

Tiimimme

Ota yhteyttä!