Avoimet työpaikat

Etsimme sekä kokeneita myynnin ammattilaisia ja myynnin johtajia, että myyntialalle juuri siirtyneitä tai myyntiuraa suunnittelevia henkilöitä.

Etsitkö uusia haasteita myynnin parissa? Tutustu alla oleviin avoimiin työpaikkoihin ja laita hakemusta tulemaan, jos löydät kiinnostavan paikan. Voit myös jättää CV:si järjestelmäämme avoimena hakemuksena, jolloin voimme huomioida sinut hauissamme. SalesOnlyn verkoston kautta palkataan vuosittain noin 400 henkilöä. Mitä vielä odotat?

Useita

District Sales Manager

Autoconcept Insurance AB on kasvuyritys, joka tarjoaa lisäturvavakuutuksia uusille ja käytetyille ajoneuvoille. Tehtävämme on auttaa ajoneuvon omistajia, autokauppiaita ja autokorjaamoja kohti autoilun mielenrauhaa. AutoConcept tarjoaa räätälöityjä vakuutus- ja lisäturvatuotteita, jotka keskittyvät palveluun ja asiakashyötyyn. Noin 20 vuoden kokemuksemme ajoneuvovakuutuksista ja vahinkojen käsittelystä on nostanut meidät markkinoiden ykkösvaihtoehdoksi.

Vantaa

Asiakkuuspäällikkö

ITAB on yksi Euroopan johtavista myymäläkonseptien toimittajista. ITAB:in ratkaisuilla asiakasta autetaan luomaan unohtumattomia asiakaskokemuksia sekä lisäämään kaupan tehokkuutta. ITAB tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä kalustekonsepteja, innovatiivisia kassa-alueratkaisuja, edistyksellisiä digitaalisia ratkaisuja sekä ammattimaisia valaistuskokonaisuuksia. Asiakaskunnassa on monipuolisesti johtavia asiakkaita vähittäiskaupan aloilta.

Useita

Key Account Sales Manager – Suurasiakasmyynnin esimies

DHL Express on ollut kansainvälisten pikakuljetusten edelläkävijä jo vuodesta 1969. Globaali pikakuljetusverkostomme kuljettaa kiireellisiä asiakirjoja ja paketteja nopeasti ja luotettavasti ovelta ovelle yli 220 maassa ja alueella. DHL Express on Top Employer 2021 – ja Great Place to Work -sertifikaatit saavuttanut huipputyöpaikka, joka tarjoaa nopeatempoisen ja työhyvinvointiin panostavan työympäristön.

Kaikki alueet

Avoin hakemus

Haluatko löytää unelmiesi työpaikan kauttamme?

Jätä CV:si järjestelmäämme, niin voimme huomioida sinut hauissamme. Seuraa myös työpaikkailmoituksia kotisivuillamme, siltä varalta ettemme ole huomanneet ehdottaa kiinnostavaa paikkaa juuri sinulle!

Kuulumisiin!