AVOIMET MYYNNIN PAIKAT

Etsimme sekä kokeneita myynnin ammattilaisia ja myynnin johtajia, että myyntialalle juuri siirtyneitä tai myyntiuraa suunnittelevia henkilöitä.

Etsitkö uusia haasteita myynnin parissa? Tutustu alla oleviin avoimiin työpaikkoihin ja laita hakemusta tulemaan, jos löydät kiinnostavan paikan. Voit myös jättää CV:si järjestelmäämme avoimena hakemuksena, jolloin voimme huomioida sinut hauissamme. SalesOnlyn verkoston kautta palkataan vuosittain noin 400 henkilöä. Mitä vielä odotat?

Lähetä avoin hakemus

Account Manager

Helsinki

Hei huippumyyjät, Datscha etsii päämäärätietoista ja tuloshakuista Account Manageria täydentämään Suomen kasvavaa myyntitiimiä. Datscha on Pohjoismaiden eniten käytetty kaupallisten kiinteistömarkkinoiden tietopalvelu- ja analysointityökalu, jota käytetään yli 900 yrityksessä. Datscha..

Lue lisää & hae

Solution Manager

Vantaa

Atea on Pohjois-Euroopan johtava it-infrastruktuuritoimittaja, joka tekee läheistä yhteistyötä maailman johtavien ICT-teknologiatoimittajien kanssa. Tärkein tehtävämme on rakentaa Suomea tietotekniikalla. Liity ammattimaiseen joukkoomme! SOLUTION MANAGER, VANTAA Oletko IT-alalla toimiva ratkaisumyynnin..

Lue lisää & hae

Account Manager

Vantaa

Atea on Pohjois-Euroopan johtava it-infrastruktuuritoimittaja, joka tekee läheistä yhteistyötä maailman johtavien ICT-teknologiatoimittajien kanssa. Tärkein tehtävämme on rakentaa Suomea tietotekniikalla. Liity ammattimaiseen joukkoomme! ACCOUNT MANAGER, VANTAA Oletko urasi alkuvaiheessa oleva..

Lue lisää & hae

Myyntipäällikkö

TKM TTT Finland Oy on yksi maailman johtavista raskaan puunjalostusteollisuuden terien valmistajista. Jo yli 50 vuoden ajan olemme valmistaneet korkealaatuiset, kansainvälisetkin laatukriteerit täyttävät terät sekä koneenosat vaativiin teollisuuden käyttökohteisiin...

Lue lisää & hae

Myyntipäällikkö

Pääkaupunkiseutu

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, MESSUKESKUS Messukeskus on kohtaamismedia, joka yhdistää elämyksellisesti ihmiset ja toimialat. Messukeskuksessa kohtaa vuosittain miljoona kävijää ja yli 10 000 yritystä messuilla, tapahtumissa, kokouksissa ja kongresseissa. Olemme markkinajohtaja ja..

Lue lisää & hae

AV-palveluiden myyntipäällikkö

Helsinki

Suomen Videoviestintä SVV Oy on audiovisuaaliseen esitystekniikkaan erikoistunut Suomen Messut konsernin tytäryhtiö. Toteutamme AV-palveluja alkaen pienistä messuosastoista aina suuriin kansainvälisiin huippukokouksiin. SVV on perustettu 1997 ja palveluksessamme on..

Lue lisää & hae

Key Account Manager

Stokvis Tapes is the world’s largest independent manufacturer of self-adhesive components. We have over 2.000 employees in 36 countries globally. We are a part of ITW (Illinois Tool Works..

Lue lisää & hae

Piiripäällikkö, Länsi-Suomi

Tarkett on valmistanut lattioita Pohjoismaissa vuodesta 1886 lähtien ja tarjoaa markkinajohtajana lattian- ja seinänpäällysteitä koteihin sekä kokonaisratkaisuja julkisiin tiloihin. Yrityksellä on laaja valikoima puu-, muovi-, laminaatti-, linoleumi- ja tekstiililattioita,..

Lue lisää & hae

Avoin hakemus

Kaikki alueet

Haluatko löytää unelmiesi työpaikan kauttamme? Jätä CV:si järjestelmäämme, niin voimme huomioida sinut hauissamme! Seuraa myös työpaikkailmoituksia kotisivuillamme, siltä varalta ettemme ole huomanneet ehdottaa kiinnostavaa paikkaa juuri sinulle! Kuulumisiin!

Lue lisää & hae

Salesonly Lähetä avoin hakemus

Tiimimme

Ota yhteyttä!