Avoimet myynnin työpaikat

Etsimme sekä kokeneita myynnin ammattilaisia ja myynnin johtajia, että myyntialalle juuri siirtyneitä tai myyntiuraa suunnittelevia henkilöitä.

Etsitkö uusia haasteita myynnin parissa? Tutustu alla oleviin avoimiin työpaikkoihin ja laita hakemusta tulemaan, jos löydät kiinnostavan paikan. Voit myös jättää CV:si järjestelmäämme avoimena hakemuksena, jolloin voimme huomioida sinut hauissamme. SalesOnlyn verkoston kautta palkataan vuosittain noin 400 henkilöä. Mitä vielä odotat?

Lähetä avoin hakemus

Sales Manager

Pääkaupunkiseutu

FCM Travel Solutions – Sales Manager (Vantaa) Do you love people and business? Having talent to create innovation and find new workflows? We are looking for an inspiring Sales..

Lue lisää & hae

Tekninen myyjä

Pääkaupunkiseutu

Debe Suomi Oy – Tekninen myyjä Debe Pumpar AB on alan ainoa yritys, joka toimittaa ruotsissa valmistettuja tuotteita vedenjakelu järjestelmiin markkinoiden parhaalla takuulla. Olemme tuotekehityksen kärjessä ja vuosien saatossa..

Lue lisää & hae

Account Manager / Enterprise Sales

Pääkaupunkiseutu

Telavox – Account Manager / Enterprise Sales Telavox Flow on pilvipohjainen viestintäratkaisu, joka sisältää älykkään ja tehokkaan puhelinpalvelun, vaihteen, chatin – ja paljon muuta. Telavox Flow auttaa tekemään yrityksistä..

Lue lisää & hae

Avoin hakemus

Kaikki alueet

Haluatko löytää unelmiesi työpaikan kauttamme? Jätä CV:si järjestelmäämme, niin voimme huomioida sinut hauissamme! Seuraa myös työpaikkailmoituksia kotisivuillamme, siltä varalta ettemme ole huomanneet ehdottaa kiinnostavaa paikkaa juuri sinulle! Kuulumisiin!

Lue lisää & hae

Salesonly Lähetä avoin hakemus

Tiimimme

Ota yhteyttä!