AVOIMET MYYNNIN PAIKAT

Etsimme sekä kokeneita myynnin ammattilaisia ja myynnin johtajia, että myyntialalle juuri siirtyneitä tai myyntiuraa suunnittelevia henkilöitä.

Etsitkö uusia haasteita myynnin parissa? Tutustu alla oleviin avoimiin työpaikkoihin ja laita hakemusta tulemaan, jos löydät kiinnostavan paikan. Voit myös jättää CV:si järjestelmäämme avoimena hakemuksena, jolloin voimme huomioida sinut hauissamme. SalesOnlyn verkoston kautta palkataan vuosittain noin 400 henkilöä. Mitä vielä odotat?

Lähetä avoin hakemus

Myyntipäällikkö

Helsinki

ITW Construction tarjoaa laajan valikoiman kiinnitystarvikkeita puu, betoni- ja teräskiinnittämiseen sekä karminasennuksiin. Tuotteemme on suunnattu ammattirakentajille sekä teollisuuden tarpeisiin. Valmistamme, kehitämme ja markkinoimme omia laatutuotteita, joista johtavia tuotemerkkejämme ovat Paslode,..

Lue lisää & hae

Marketing Finland

Helsinki

Our mission is to provide innovative bathroom solutions that make your and our customers daily life easy and more enjoyable. We combine quality and smart solutions with Nordic design...

Lue lisää & hae

SME Lead

Helsinki

STANLEY Security is looking for a SME Lead, to work in a new segment as part of our new global strategy initiatives. You will be a crucial part of..

Lue lisää & hae

KAM/Senior Security Advisor

Helsinki

Stanley Security Oy on täyden palvelun turvatalo, jonka ratkaisut perustuvat nykyaikaisiin teknisiin järjestelmiin ja palveluihin sisältäen kulunvalvonta-, kameravalvonta-, rikosilmoitin-, paloturva-, tuotesuojaus- ja henkilöturvajärjestelmiä. Olemme osa globaalia Stanley Black &..

Lue lisää & hae

Inside Sales

TKM TTT Finland Oy on yksi maailman johtavista raskaan puunjalostusteollisuuden terien valmistajista. Valmistamme teriä ja koneenosia kaikkiin puuta leikkaaviin koneisiin, sekä tarjoamme tuotteisiimme liittyviä räätälöityjä huolto- ja kokonaispalveluja. Lue..

Lue lisää & hae

Rekrytointikonsultti

Helsinki

Nyt hyvät tyypit hereille! SalesOnly kasvaa ja etsimme huipputyyppiä liittymään iloiseen joukkioomme. Jos myynti on toinen nimesi eikä rekrytointiala aiheuta sinulle unettomia öitä, saatat olla etsimämme työkaveri! Osana Wise..

Lue lisää & hae

Avoin hakemus

Kaikki alueet

Haluatko löytää unelmiesi työpaikan kauttamme? Jätä CV:si järjestelmäämme, niin voimme huomioida sinut hauissamme! Seuraa myös työpaikkailmoituksia kotisivuillamme, siltä varalta ettemme ole huomanneet ehdottaa kiinnostavaa paikkaa juuri sinulle! Kuulumisiin!

Lue lisää & hae

Salesonly Lähetä avoin hakemus

Tiimimme

Ota yhteyttä!