Avoimet työpaikat

Etsimme sekä kokeneita myynnin ammattilaisia ja myynnin johtajia, että myyntialalle juuri siirtyneitä tai myyntiuraa suunnittelevia henkilöitä.

Etsitkö uusia haasteita myynnin parissa? Tutustu alla oleviin avoimiin työpaikkoihin ja laita hakemusta tulemaan, jos löydät kiinnostavan paikan. Voit myös jättää CV:si järjestelmäämme avoimena hakemuksena, jolloin voimme huomioida sinut hauissamme. SalesOnlyn verkoston kautta palkataan vuosittain noin 400 henkilöä. Mitä vielä odotat?

Vantaa

Key Account Manager

TOBIDAN-BREMSOMAT A/S on perustettu helmikuussa 1993. Olemme erikoistuneet raskaiden ajoneuvojen, kuten bussien, kuorma-autojen, puoliperävaunujen ja perävaunujen, komponenttien myyntiin. Laatu, palvelu ja kilpailukyky ovat avainsanoja yrityksessämme. Olemme merkittävä jakelija Pohjoismaiden markkinoilla ja olemme juuri avanneet toimipisteen myös Liettuassa.

Yhtiömme pääkonttori ja osto-osastot sijaitsevat Køgessä Kööpenhaminan eteläpuolella ja Suomen yhtiömme Vantaalla.

Kaikki alueet

Avoin hakemus

Haluatko löytää unelmiesi työpaikan kauttamme?

Jätä CV:si järjestelmäämme, niin voimme huomioida sinut hauissamme. Seuraa myös työpaikkailmoituksia kotisivuillamme, siltä varalta ettemme ole huomanneet ehdottaa kiinnostavaa paikkaa juuri sinulle!

Kuulumisiin!