AVOIMET MYYNNIN PAIKAT

Etsimme sekä kokeneita myynnin ammattilaisia ja myynnin johtajia, että myyntialalle juuri siirtyneitä tai myyntiuraa suunnittelevia henkilöitä.

Etsitkö uusia haasteita myynnin parissa? Tutustu alla oleviin avoimiin työpaikkoihin ja laita hakemusta tulemaan, jos löydät kiinnostavan paikan. Voit myös jättää CV:si järjestelmäämme avoimena hakemuksena, jolloin voimme huomioida sinut hauissamme. SalesOnlyn verkoston kautta palkataan vuosittain noin 400 henkilöä. Mitä vielä odotat?

Lähetä avoin hakemus

Key Account Manager

Stokvis Tapes is the world’s largest independent manufacturer of self-adhesive components. We have over 2.000 employees in 36 countries globally. We are a part of ITW (Illinois Tool Works..

Lue lisää & hae

B2B – Myyntineuvottelija

Tampere

JCAD – Quanttos Oy on ohjelmistotalo, joka keskittyy tarjoamaan asiakkailleen laadukkaita ja tehokkaita ratkaisuja määrälaskentaan, kustannuslaskentaan ja suunnitteluun markkinoiden kehittyneimmillä työkaluilla. Kokemus, moderni lähestymistapamme ohjelmistokehitykseen ja asiakkaan arvostaminen tekevät..

Lue lisää & hae

Piiripäällikkö, Länsi-Suomi

Tarkett on valmistanut lattioita Pohjoismaissa vuodesta 1886 lähtien ja tarjoaa markkinajohtajana lattian- ja seinänpäällysteitä koteihin sekä kokonaisratkaisuja julkisiin tiloihin. Yrityksellä on laaja valikoima puu-, muovi-, laminaatti-, linoleumi- ja tekstiililattioita,..

Lue lisää & hae

Solution Manager

Vantaa

Atea on Pohjois-Euroopan johtava it-infrastruktuuritoimittaja, joka tekee läheistä yhteistyötä maailman johtavien ICT-teknologiatoimittajien kanssa. Tärkein tehtävämme Atealla on rakentaa Suomea tietotekniikalla. Inspiroidu Digitaalisen Työpaikan ratkaisuista ja tule luomaan tuottavuutta sekä..

Lue lisää & hae

AREA SALES MANAGER

Vantaa

ASKALON AB on vuodesta 1973 alkaen työskennellyt prosessiteollisuuden käyttökohteiden kanssa. Tänään konserniimme kuuluu noin 90 insinööriä, joilla on asiantuntemusta venttiilien mitoitukseen, venttiilidiagnostiikkaan ja venttiilihuoltoon. www.askalon.fi

Lue lisää & hae

Sales Representative

Helsinki

After an intensive familiarisation period to give you the opportunity of gaining knowledge and insight regarding the products and how Henco operates you will be in charge of:  Active..

Lue lisää & hae

Avoin hakemus

Kaikki alueet

Haluatko löytää unelmiesi työpaikan kauttamme? Jätä CV:si järjestelmäämme, niin voimme huomioida sinut hauissamme! Seuraa myös työpaikkailmoituksia kotisivuillamme, siltä varalta ettemme ole huomanneet ehdottaa kiinnostavaa paikkaa juuri sinulle! Kuulumisiin!

Lue lisää & hae

Salesonly Lähetä avoin hakemus

Tiimimme

Ota yhteyttä!