Myynti-insinööri

Helsinki tai Lohja

Cembrit on valmistanut menestyksellä kestäviä rakennustuotteita Suomen vaativiin oloihin jo 1950-luvulta lähtien. Vahvistamme myyntitiimiämme, ja haemme uuteen rooliin Myynti-insinööriä.

Tehtäväsi on toimia linkkinä oman organisaation ja kentän välissä. Tehtävä on monipuolinen ja toimit aktiivisessa ja asiakasläheisessä roolissa, johon kuuluu työmaakäyntejä, tarjouslaskentaa ja konsultointia tarjousten teossa. Olet myös säännöllisesti yhteydessä tehtaisiimme Suomessa, Puolassa, Tšekissä ja Unkarissa sekä laskentapalveluumme Puolassa. Työpisteesi voi sijaita Helsingissä tai Lohjalla.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä rakentamiseen liittyvää teknistä osaamista, kuten rakennuspiirustuksista sekä vahvaa kokemusta projektien hallinnasta. Hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito on tehtävässä menestymisen kannalta välttämätön. Tehtävä edellyttää myös MS Officen, AutoCAD:in ja CRM:n sujuvaa hallintaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet motivoitunut, itsenäinen ja tiimihenkinen. Olet sosiaalinen ja nautit asiakasläheisestä työstä, jossa onnistumisen avaimet ovat omissa käsissäsi. Työskentelet pitkäjänteisesti ja sitoudut työhösi. Olet sinnikäs ja asetat itsellesi korkeat tavoitteet, joita kohti pyrit suunnitelmallisesti.

Tarjoamme sinulle itsenäistä työtä huipputiimissä ja dynaamisessa työyhteisössä, jossa pääsee kehittämään myyntiä oma-aloitteisesti. Tehtävään kuuluu autoetu.

Kiinnostuitko?

Jos koet sopivasi tähän työtehtävään, jätä CV:si hakemuksen ja palkkatoiveen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.8.2020. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnlyn kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään rekrytointikonsultti Mikko Törni (p. 040 185 0303).

Etkö löytänyt etsimääsi?

Palaa tästä takaisin avoimiin työpaikkoihin

Takaisin avoimiin työpaikkoihin