Sales Executive, Enterprise Sales

Helsinki

OLETKO TULOSHAKUINEN RATKAISUMYYNNIN AMMATTILAINEN, JOLLA ON KOKEMUSTA KOMPLEKSISTEN JÄRJESTELMÄRATKAISUJEN MYYNNISTÄ – TERVETULOA UNIFAUNILLE!

Etsimme nyt Suomen tiimiin tuloshakuista Sales Executivea, jolla on monen vuoden kokemus valmistavasta teollisuudesta sekä kompleksisten järjestelmien myyntiprosesseista. Sales Excutiven roolissa sinusta tulee tärkeä osa Unifaunia, joka saa Euroopan pyörät pyörimään – olemme vuosittain yli 300 miljoonan transaktion ja kuljetustilauksen digitaalinen alusta.

Sales Executivena olet vastuussa kannattavan ja pitkäaikaisen liiketoiminnan luomisesta. Toimit asiakkaiden luottohenkilönä, ja olet vastuussa Unifaunin pilvipohjaisen Transport Management- järjestelmän asemoinnista ja myynnistä uusille enterprise-tason asiakkaille. Aluksi kohteena on Suomen markkinat, mutta myyntialue tulee laajenemaan kansainväliseksi asiakkuuksien kasvaessa. Tunnistat asiakkaan tarpeet, määrittelet asiakkaan tekniset vaatimukset yhdessä pre-sales -tiimin kanssa sekä olet vastuussa hinnoittelusta ja sopimusehdoista asiakkaan kanssa. Pystyt käymään neuvotteluja yritysten ylimmän johdon kanssa.

Mitä me tarjoamme sinulle?

 • Houkuttelevan työpaikan nopeasti muuttuvalla alalla eturintamassa
 • Nopeat päätöksentekopolut dynaamisessa organisaatiossa
 • Kollegat, joilla on vahva draivi ja osaaminen
 • Houkuttelevat kehitys- ja uramahdollisuudet
 • Roolin, jossa yhdistyvät vastuu ja vapaus
 • Kilpailukykyisen kk-palkan ja vuosibonuksen

Kuka sinä olet?

Menestyäksesi tehtävässä, sinulla on oltava vahva draivi myyntiin. Olet itseohjautuva ja tartut toimeen ripeästi, ja sinulla on kokemusta tietojärjestelmäprojekteista (IT / SaaS / Cloud) ja/tai valmistavasta teollisuudesta. Olet työskennellyt kompleksisten myyntiprosessien parissa, jonka vuoksi ymmärrät asiakkaan prosesseja ja kuinka Unifaunin ratkaisujen avulla voit auttaa asiakasta. Motivoidut uusasiakashankinnasta ja arvostat mahdollisuutta suunnitella omat toimintatapasi asetettujen tavoitteiden mukaan. Kiinnitämme huomiota liiketoimintalähtöisyyteen sekä sosiaalisiin taitoihisi ja etsimmekin henkilöä, jolla on kyky luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja kokemusta johtajatason kanssa neuvotteluista. Olet sitoutunut työhösi, ja investoit aikaa ja energiaa saavuttaaksesi tuloksia. Viihdyt dynaamisessa ympäristössä, jossa tapahtuu paljon ja jossa avautuu päivittäin uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Edellytämme sinulta:

 • Vähintään 5 vuoden kokemusta monimutkaisten ohjelmistojen (mielellään SaaS) / IT- ratkaisujen myynnistä
 • Kokemusta neuvotteluista ylimmän johdon kanssa
 • Kiinnostusta moderniin teknologiaan
 • Kokemusta RFI/RFP/RFQ-prosessin läpiviennistä ja koordinoinnista
 • Asiakaslähtöisyyttä ja ratkaisukeskeisyyttä
 • Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa (ruotsin kielen taito on plussaa)
 • Ajokorttia
 • Korkeakoulututkinto, kokemus logistiikka-alasta ja ymmärrys toimitusketjun hallinnasta katsotaan eduksi!

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 12.3.2021 mennessä. Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnlyn kanssa ja mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa mielellään rekrytointikonsultti Mikko Törni (p. 040 185 0303, mikko.torni@salesonly.fi). Kaikkia hakemuksia käsitellään luottamuksellisesti. Haastatteluja käydään jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Unifaun on johtava pilvipohjaisten Transport Management System- järjestelmien toimittaja Pohjois-Euroopassa. Innovatiivisilla ja korkealaatuisilla palveluilla yksinkertaistamme ja parannamme lähettäjien ja kuljetusliikkeiden jokapäiväistä elämää. Ratkaisujamme käyttää 100 000 käyttäjää yli 80 eri maassa ja hoidamme päivittäin noin miljoonaa tapahtumaa ja prosessoimme yli 800 000 lähetystä eri puolille maailmaa. Meillä työskentelee 250 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Puolassa, Alankomaissa ja Belgiassa ja olemme kasvamassa kovaa vauhtia! Lue lisää Unifaunista täältä.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Palaa tästä takaisin avoimiin työpaikkoihin

Takaisin avoimiin työpaikkoihin