Solution Sales Manager

Helsinki

Matilda FoodTech luo menestyviä keittiöitä Pohjoismaissa tarjoamalla kokonaisratkaisuja ammattikeittiöille ja ravintoloille, sekä siihen liittyvää konsultointia ja koulutusta. Toimiala-asiantuntijoiden ja intuitiivisten sovellusten avulla ratkaisemme haasteita, jotka päivittäin tulevat vastaan asiakkaidemme keittiöissä. Tavoitteenamme on luoda arvoa yksityiselle ja julkiselle sektorille yhdistämällä jo vakiintuneita toimintatapoja uusiin innovaatioihin. Luomme edellytykset sille, että jokaiselle tarjotaan juuri oikeanlaista ruokaa ja ammattikeittiöt pystyvät keskittymään yhä enemmän aterioidensa terveyteen, taloudellisuuteen, turvallisuuteen ja kestävään kehitykseen.

Yhteensä meitä on 70, ja meillä työskentelee laajalti erilaisia asiantuntijoita, kuten mm. restonomeja, myyjiä, toiminnankehittäjiä sekä 11 hengen ohjelmistokehitystiimi. Matilda FoodTechillä on toimipisteet Malmössä, Tukholmassa, Trondheimissä ja Helsingissä.

Solution Sales Manager

Suomessa tarinamme on alkanut 2018 ja nyt tavoitteenamme on ottaa seuraava askel toimintamme kasvattamisessa Suomen markkinoilla. Etsimme Solution Sales Manageria, jonka vastuulla on myynti sekä tunnettuuden kasvattaminen Suomessa. Asiakkaina ovat esimerkiksi kunnat, koulut, sairaalat, ravintolat sekä muut ammattikeittiöt. Tehtävässä pääsee auttamaan asiakkaita tekemään fiksumpia ratkaisuja, jotta jokainen ateria olisi terveellisemmin, kestävämmin ja taloudellisemmin tuotettu!

Mahdollisuudet

 • Kehittyä yrityksessä, jolla on hyvät edellytykset kasvaa FoodTech-alan edelläkävijänä Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa.
 • Olla mukana rakentamassa ja kasvattamassa menestystarinaa Suomessa
 • Työskennellä innovatiivisten IT-ratkaisuiden parissa
 • Sijoittaa liiketoimintaan kannustinohjelman kautta
 • Olla osa tiimiä, jolla on palo ruokaa ja FoodTech-alaa kohtaan

Lisäksi Matilda FoodTech tarjoaa mahdollisuuden erittäin perusteelliseen perehdytykseen – heille on erittäin tärkeää, että henkilö saa kaikki edellytykset menestyäkseen tehtävässä!

Oletko etsimämme henkilö?

Tässä roolissa menestyäksesi, sinulla tulisi olla kokemusta ratkaisumyynnistä IT/ICT-alalta. Pystyt keskustelemaan asiakkaiden kanssa eri organisaation tasoilla – sinulta luonnistuu keskustelut niin asiakkaan IT-henkilöstön kuin johtotason kanssa. Olet tottunut myös pitkiin myyntiprosesseihin ja mielellään olet myynyt aikaisemminkin julkisen sektorin asiakkuuksille.

Lisäksi:

 • Olet työskentelytyyliltäsi itsenäinen ja otat mielelläsi vastuuta isoistakin asiakkuuksista
 • Olet tiimipelaaja ja pidät työskentelystä pohjoismaisella tasolla
 • Tuet tunnettuuden kasvattamisessa myös markkinoinnin kautta esim tuottamalla sisältöjä ja tukemalla SEO-optimoinnissa
 • Sinulla on mielenkiintoa IT-ratkaisuja kohtaan sekä olet kiinnostunut ravitsemuksesta, terveydestä ja kestävästä kehityksestä
 • Sinulla on vahva halu olla mukana vahvistamassa Suomen toimintaa ja haluat olla mukana rakentamassa jotain uutta
 • Osaat suomen lisäksi myös ruotsia – Matildan työkieli on ruotsi ja tätä käytetään sisäisessä viestinnässä. Riittää, että osaat lukea ja kirjoittaa ruotsiksi, vaikka puhuisitkin kollegoillesi englanniksi.

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 8.3.2021! Olethan yhteydessä rekrytointikonsulttiin Sami Narkiaan, jos heräsi lisäkysymyksiä (+358 408 222 809, sami.narkia@salesonly.fi).

Käsittelemme kaikkia yhteydenottoja ja hakemuksia luottamuksellisesti.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Palaa tästä takaisin avoimiin työpaikkoihin

Takaisin avoimiin työpaikkoihin