Asiakkuuspäällikkö

Vantaa

ITAB on yksi Euroopan johtavista myymäläkonseptien toimittajista. ITAB:in ratkaisuilla asiakasta autetaan luomaan unohtumattomia asiakaskokemuksia sekä lisäämään kaupan tehokkuutta. ITAB tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä kalustekonsepteja, innovatiivisia kassa-alueratkaisuja, edistyksellisiä digitaalisia ratkaisuja sekä ammattimaisia valaistuskokonaisuuksia. Asiakaskunnassa on monipuolisesti johtavia asiakkaita vähittäiskaupan aloilta.

Maailmanlaajuisesti ITABin liikevaihto on noin 530 MEUR ja meitä ITABlaisia on 2900. ITAB on edustettuna yli 30 maassa, yhtiö on pörssilistattu ja pääkonttori sijaitsee Ruotsissa, Jönköpingissä. Yhtiöllä on yhteensä 19 tuotantolaitosta, joista Suomen tehdas sijaitsee Vaajakoskella. Suomen myyntikonttori sijaitsee Vantaalla. Lue lisää ITAB:sta täältä: www.itab.fi

Etsimme ITAB FINLAND OY:lle myyntihenkistä Asiakkuuspäällikköä vastaamaan myynnistä nykyisille ja uusille asiakkuuksille!

Asiakkuuspäällikkö

Asiakkuuspäällikkönä olet osa ammattitaitoista myyntitiimiämme ja tehtäväsi on vastata oma-aloitteisesti ja kokonaisvaltaisesti sovituista asiakkuuksista sekä saavuttaa yhdessä sovitut myyntitavoitteet. Luonnollisesti uusien asiakkaiden hankkiminen on osa tehtävänkuvaasi.

Tarjoustyöskentely ja siihen liittyvät asiakasyhteydet sekä ratkaisujen suunnittelu kuuluu tiiviinä osana työn kuvaasi. Vastaat myös kaupan syntymisen jälkeen kokonaistoimituksesta projektin loppuun asti.

On tärkeää, että osaat luoda ja säilyttää pitkäaikaisia asiakassuhteita, tunnistaa asiakaskunnan tarpeita ja löytää ratkaisut vahvaan myynnin kasvuun. Työsi tukena on muut myyntitiimin jäsenet, myyntitiimin vetäjä sekä ITABin kansainvälinen organisaatio. Asemapaikkasi on Vantaa, työtehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista Suomessa.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme myynnin ammattilaista, jolla on kokemusta meille tärkeistä asiakaskunnista: päivittäistavarakauppa, erikoistavarakauppa tai HoReCa. Asiakkuuspäällikkönä haluat oppia lisää asiakkaan liiketoiminnasta ja markkinatilanteen muutoksista, jotta pystyt tarjoamaan aidosti lisäarvoa asiakkaan tarpeisiin. Työtapasi on tavoitteellinen sekä tulos ja ratkaisukeskeinen.

Lisäksi toivomme sinulta:

 • Oma-aloitteisuutta sekä erinomaista organisointikykyä
 • Aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin
 • Halua oppia uutta ja kehittyä myynnin ammattilaisena
 • Tiimihenkisyyttä ja halua auttaa myös kollegoja menestymään
 • Itsenäistä työskentelyotetta
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja. Osaat tarvittaessa viestiä (suullisesti ja kirjallisesti) myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • työskennellä johtavien kaupan alan asiakkuuksien kanssa
 • päästä mukaan kasvattamaan ja kehittämään ITAB:n liiketoimintaa
 • kasvaa ja kehittyä kansainvälisessä yrityksessä
 • olla osa yhtiötä, jossa työskentelee yli sata sitoutunutta ammattilaista
 • työskennellä yhtiössä, jossa aidosti arvostetaan työntekijöitä ja menestytään yhdessä tekemisen kautta

Kiinnostuitko?

Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnly Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Mikko Törni 040 185 0303 tai mikko.torni@salesonly.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 31.3., mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa!

Etkö löytänyt etsimääsi?

Palaa tästä takaisin avoimiin työpaikkoihin

Takaisin avoimiin työpaikkoihin