Sales Team Leader

Pääkaupunkiseutu

Oletko vahva myynnin ammattilainen, joka haluaa ottaa seuraavan askeleen uralla turvallisuusalan huippujen parissa? Määrätietoinen tiiminvetäjä, joka pystyy esimerkillään ja osaamisellaan inspiroimaan oman myyntitiiminsä kohti onnistumista? Onko turvallisuusala jo tuttua sinulle?

Nyt olisi haussa Stanley Securitylle SALES TEAM LEADER Helsingin toimipisteeseen.

Tässä roolissa vastaat Stanley Securityn palveluiden ja ratkaisuiden myynnistä nimetyille asiakassegmenteille ja johdat valtakunnallista 6 hengen myyntitiimiä. Pystyt sujuvasti kartoittamaan ja perustelemaan, miten Stanley Security Oy:n palvelut ja järjestelmäratkaisut tukevat asiakasorganisaation toimintaa. Tehtävässä hyödynnät kokemustasi kehittämällä nykyisiä asiakassuhteitamme uusien ratkaisujemme avulla sekä hankkimalla aktiivisesti uusia asiakkuuksia.

Olet ratkaisuhenkinen tiimipelaaja, ja johdat myyntitiimiäsi määrätietoisesti tavoitteita kohti. Tehtävä edellyttää myös matkustamista. Raportoit tiimisi toiminnasta myyntijohtajalle.

Näitä piirteitä etsimme

  • Olet jo valmis myynnin ammattilainen, jolla on näyttöä onnistumisista ja sinulla on kokemusta turvallisuusalalta tai siihen liittyvistä järjestelmistä   
  • Omaat hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi ja vakuutat esiintymiselläsi, ja nämä taidot mahdollistavat onnistumisesi niin kaupallisesti kuin tiiminvetäjän roolissa
  • Olet teknisesti orientoitunut, omaksut nopeasti uusia asioita ja motivoidut myynnillisistä tulostavoitteista
  • Toivomme, että sinulla on kaupallinen ja/tai tekninen peruskoulutus

Tätä me tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, vastuun laajasta ja mielenkiintoisesta asiakaskunnasta, kansainvälisen yrityksen mahdollisuudet, kannustavan palkkauksen sekä ainutlaatuisen tilaisuuden päästä vaikuttamaan turvallisuusalan kasvuun ja kehitykseen.

Lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään sekä mukavan työympäristön.

Heräsikö kiinnostus?

Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnly Oy:n rekrytointikonsultti Mikko Törnin kanssa. Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, ota yhteyttä Mikkoon puh. 040 185 0303.

Hakuaika tehtävään päättyy 18.4. Jos tunnistit tehtävän kiinnostavaksi, toimi kuitenkin ripeästi ja lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian – aloitamme käymään hakemuksia läpi heti!

Katso lisää www.stanleysecurity.fi.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Palaa tästä takaisin avoimiin työpaikkoihin

Takaisin avoimiin työpaikkoihin