District Sales Manager

Useita

District Sales Manager

Löytyykö sinulta intohimoa ja paloa autoalaan sekä myyntiin? Oletko mahdollisesti työskennellyt vakuutustuotteiden tai autojen parissa? Nautitko aktiivisista viikoista ja etsit seuraavaa mahdollisuutta tehdä tuloksellista myyntityötä?

Etsimme proaktiivista ja tavoitteellista suomen- ja ruotsinkielistä myynnin ammattilaista vastaamaan AutoConcept Insurance AB:n vakuutustuotteiden myynnistä autoliikkeille Keski- ja Pohjois-Suomessa.

Keitä olemme?

Autoconcept Insurance AB on kasvuyritys, joka tarjoaa lisäturvavakuutuksia uusille ja käytetyille ajoneuvoille. Tehtävämme on auttaa ajoneuvon omistajia, autokauppiaita ja autokorjaamoja kohti autoilun mielenrauhaa. AutoConcept tarjoaa räätälöityjä vakuutus- ja lisäturvatuotteita, jotka keskittyvät palveluun ja asiakashyötyyn. Noin 20 vuoden kokemuksemme ajoneuvovakuutuksista ja vahinkojen käsittelystä on nostanut meidät markkinoiden ykkösvaihtoehdoksi.

Tällä hetkellä Autoconcept:illa työskentelee noin 40 henkilöä ja meillä on toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Pääkonttorimme sijaitsee Göteborgissa Ruotsissa. Tällä hetkellä Suomessa työskentelee kaksi myyntiedustajaa ja etsimme nyt kolmatta vastaamaan tavoitteellisesta myyntityöstä.

Mitä tulet tekemään?

Olet vastuussa olemassa olevista asiakkuuksista ja erityisesti uusien asiakkuuksien hankkimisesta. Asiakkaat ovat ajoneuvojen jälleenmyyjiä, asiamiehiä, rahoitusyhtiöitä ja muita strategisia kumppaneita. Teet tiiviisti yhteistyötä pohjoismaiden kollegoiden kanssa sekä Suomen myyntipäällikön kanssa ja saat tukea ja sparrausta heiltä. Työ sisältää paljon matkustamista alueellasi.

Ensimmäisen kuukautesi vietät perehtyen pääkonttorilla Göteborgissa missä opit AutoConceptin tuotteet ja palvelut sekä saat verkostoitua muiden kollegoiden kanssa. Ensimmäisen 6 kk aikana odotamme, että olet oppinut tuntemaan tuoteportfoliomme, olet saanut uusia asiakkuuksia ja olet entisestään parantanut asiakastyytyväisyyttä.

Mitä odotamme sinulta?

Henkilönä olet sosiaalinen, helposti lähestyttävä proaktiivisen myynnin ammattilainen. Systemaattinen ja aktiivinen sekä ratkaisukeskeinen myyntityö on valttikorttisi.

Tämän lisäksi, näemme tärkeänä, että sinulla olisi:

·      Aito kiinnostus ja intohimo autoalaa ja vakuutustuotteita kohtaan

·      Kokemusta myynnistä (iso plussa jos joko auto- tai vakuutusalalta)

·      Erinomaiset suomen ja ruotsin kielitaidot (suullinen ja kirjallinen taito)

·      Rohkeutta ja nälkää tehdä tuloksellista myyntityötä

Mitä tarjoamme:

·      Mielenkiintoisen työn kasvavan yrityksen avaintehtävässä

·      Pääset työskentelemään Pohjoismaiden johtavassa vakuutustuotteiden myyntiorganisaatiossa

·      Itsenäisen työn, mihin voit itse vahvasti vaikuttaa

·      Kilpailukykyisen palkkauksen

·      Tukea ja sparrausta kollegoilta

·      Tarvittavat työvälineet ja koulutusta tehtävään

Haku ja rekrytointiprosessi

Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnly:n kanssa. Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.9.2021 hakujärjestelmämme kautta.

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, ja paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Jos jokin asia jäi mietityttämään tai haluat keskustella tehtävästä tarkemmin, ole meihin yhteydessä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsulttimme Leo Tuokko, osoitteessa: leo.tuokko@wisegroup.se, tai 045 394 9662.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Palaa tästä takaisin avoimiin työpaikkoihin

Takaisin avoimiin työpaikkoihin