Asiakkuuspäällikkö

Vantaa

Maailmanlaajuisesti ITABin liikevaihto on noin 530 MEUR ja ITABlaisia on yhteensä noin 2900. ITAB on edustettuna yli 30 maassa, yhtiö on pörssilistattu ja pääkonttori sijaitsee Ruotsissa, Jönköpingissä. Yhtiöllä on yhteensä 19 tuotantolaitosta, joista Suomen tehdas sijaitsee Vaajakoskella. Suomen myyntikonttori sijaitsee Vantaalla. Lue lisää ITAB:sta täältä: www.itab.fi

Etsimme ITAB FINLAND OY:lle myyntihenkistä Asiakkuuspäällikköä vastaamaan myynnistä erikois- ja muotikaupan nykyisille ja uusille asiakkuuksille!

Asiakkuuspäällikkö

Asiakkuuspäällikkönä olet osa ammattitaitoista myyntitiimiämme ja tehtäväsi on vastata oma-aloitteisesti ja kokonaisvaltaisesti sovituista asiakkuuksista sekä saavuttaa yhdessä sovitut myyntitavoitteet. Luonnollisesti uusien asiakkaiden hankkiminen on osa tehtävänkuvaasi.

Tarjoustyöskentely ja siihen liittyvät asiakasyhteydet sekä ratkaisujen suunnittelu kuuluu tiiviinä osana työn kuvaasi. Vastaat myös kaupan syntymisen jälkeen kokonaistoimituksesta projektin loppuun asti.

Työssäsi on tärkeää, että osaat luoda ja säilyttää pitkäaikaisia asiakassuhteita, tunnistaa asiakaskunnan tarpeita ja löytää ratkaisut vahvaan myynnin kasvuun. Työsi tukena on muut myyntitiimin jäsenet, myyntitiimin vetäjä sekä ITABin kansainvälinen organisaatio. Asemapaikkasi on Vantaa, mutta työtehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista Suomessa.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme myynnin ammattilaista, jolla on kokemusta meille tärkeistä asiakaskunnista: erikoistavarakauppa tai HoReCa. Asiakkuuspäällikkönä haluat oppia lisää asiakkaan liiketoiminnasta ja markkinatilanteen muutoksista, jotta pystyt tarjoamaan aidosti lisäarvoa asiakkaan tarpeisiin. Työtapasi on tavoitteellinen sekä tulos ja ratkaisukeskeinen.

Lisäksi toivomme sinulta:

 • Oma-aloitteisuutta sekä erinomaista organisointikykyä
 • Aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin
 • Halua oppia uutta ja kehittyä myynnin ammattilaisena
 • Tiimihenkisyyttä ja halua auttaa myös kollegoja menestymään
 • Itsenäistä työskentelyotetta
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja. Osaat tarvittaessa viestiä (suullisesti ja kirjallisesti) myös englanniksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden:

 • Työskennellä johtavien kaupan alan asiakkuuksien kanssa
 • Päästä mukaan kasvattamaan ja kehittämään ITAB:n liiketoimintaa
 • Kasvaa ja kehittyä kansainvälisessä yrityksessä
 • Olla osa yhtiötä, jossa työskentelee yli sata sitoutunutta ammattilaista
 • Työskennellä yhtiössä, jossa aidosti arvostetaan työntekijöitä ja menestytään yhdessä tekemisen kautta

Kiinnostuitko?

Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnly Oy:n kanssa. Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2021 hakujärjestelmämme kautta.

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, ja paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Jos jokin asia jäi mietityttämään tai haluat keskustella tehtävästä tarkemmin, ole meihin yhteydessä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsulttimme Leo Tuokko, osoitteessa: leo.tuokko@wisegroup.se, 045 394 9662.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Palaa tästä takaisin avoimiin työpaikkoihin

Takaisin avoimiin työpaikkoihin