Tietotekniikka ja televiestintä

IT och telekom

Tietotekniikka ja televiestintä

Ihmiset haluavat ostaa toiminnon eli ratkaisun tai palvelun, joka ratkaisee ongelman ja luo lisäarvoa. On yhdentekevää, mikä merkki tai valmistaja mahdollistaa halutun ratkaisun. Haluan esimerkiksi voida soittaa ystävilleni ja keskustella heidän kanssaan. Sillä, miten tämä tapahtuu, ei ole väliä, kunhan toiminto täyttää tarpeeni.

Tämä muuttaa tapaamme ostaa palveluja ja tuotteita. On erittäin tärkeää osoittaa jatkuvasti uteliaisuutta sekä halua ymmärtää ja viestittää aidosti sitä lisäarvoa, jonka haluat tarjota ostajallesi.

Mitä merkitystä ja mitä vaikutuksia tällä on tietotekniikalle/televiestinnälle?

Toimialalla, jossa liiketoiminta on jakautunut useiden sidosryhmien välille valmistajista, jakelijoista ja jälleenmyyjistä loppuasiakkaaseen, asetetaan nyt erittäin korkeat vaatimukset sille, että löydetään asiakkaalle tehokkain, optimaalisin ja tuottoisin prosessi.

Tietotekniikka- ja televiestintäsektorilla on merkittäviä tulovajeita, joissa kustannukset ja resurssit vapautetaan myyntikanavien kautta, jotka kattavat omalta osaltaan suuren osan loppuasiakkaan käsittelystä. Markkinat menettävät merkityksellisiä liiketoimia, koska monien tietotekniikka- ja televiestintäyrityksemme tulot koostuvat laitteistotuotteista, jotka myydään jakeluvaiheiden, liikekumppaneiden tai jälleenmyyjien kautta. Ohjelman tai ”ratkaisun” hankkimisen kysyntä on suuri ja toimiala menettää sekä vaikutusta että tuottoa, kun myynti tapahtuu verkkokaupan tai muiden kanavien kautta.

Tietoa salesonlyn tietotekniikka ja televiestintä -alueesta

SalesOnly on yritys, joka erikoistuu yksinomaan myyjien ja myyntitoimintojen rekrytointiin. Väitämme, että ratkaiseva menestystekijä kestävälle ja tuottoisalle rekrytoinnille on se, että rekrytointikonsulttimme ymmärtävät asiakkaidemme liiketoiminnan. Tietotekniikka ja televistintä -alueelle on kerätty yritysmaailman asiantuntevimpia konsultteja, jotta voisimme optimoida tarjouksemme ja luoda lisäarvoa sekä asiakkaille että työnhakijoille. Ota yhteyttä!

Mitä saat

  • Yhteistyökumppanin, jolla on vankkaa tietämystä ja kokemusta segmentistä.
  • Konsultointia siitä, miten voit turvata tulevan osaamisen ja saada otetta.
  • Rekrytointikonsultin, joka ymmärtää myynnin muutoksen suhteessa toimialaan

Lue lisää rekrytointiprosessista ja siitä, miten varmistamme laadukkaan valintaprosessin. Ota yhteyttä vastaaviin rekrytointikonsultteihin saadaksesi lisätietoa!

Ota yhteyttä